tiistai 28. huhtikuuta 2015

Kuulumisia, kisoja ja pläjäys kuvia!

Moikka taas pitkästä aikaa,

Käytiin viime viikon Keskiviikkona, eli tasan viikko sitten hyppäämässä Karakumissa Didin kanssa ensimmäistä kertaa maastoesteitä. Nadjakin pääsi mukaan Hetan kanssa. Didi käyttäytyi todella hienosti, eikä kieltänyt yhtäkään estettä. Jopa veteen se uskalsi mennä ja hypätä vesihautaa ilman epäröintejä, vaikka kotona maastoillessa kaiken maailman lätäköt ja ojat ovat olleet hirveän pelottavia. Tässä nyt haiskahtaa pieni huijaus Didin puolelta... Mutta pää asia on, että sitten maastoradalla ei nuo lätäköt sitten pelota :D. Olisimme menneet tänä viikonloppuna järjestettäviin kenttäkisoihin Ypäjälle, mutta tottakai havahduin liian myöhään siihen, ettei meillä ole vielä kuin yhdet estekisat takana Didin kanssa, kun kenttäkisoihin tarvittaisiin kahdet. Noh, nyt me lähdetäänkin sitten tänä Lauantaina Laaksolle aluekisoihin hyppäämään 90cm ja 100cm, jottei sitten ensi kenttäkisoissa käy yhtä tyhmästi.

Käytiin kylläkin viime viikonloppuna hyppäämässä ja tekemässä parit koulukiemurat L-URan seurakisoissa Riitin tallilla, mutta kun ne kisat ei ole kipassa, niin niistä ei harmillisesti saa kvaaleja kenttäkisoihin.
Lauantaina oli vuorossa kouluratsastusta ja menin sekä Didillä, että Daisyllä HeB K.N Special. Didin rata oli todella tasainen ja kiva, mutta sitten vikassa laukka-osuudessa tuli yksi pukki, kun huomautin Didiä sisään päin punkemisesta. Saatiin silti 66% ja luokan voitto! Daisyn radalla tuli pari rikettä, mutta tuli sieltä hyviäkin pätkiä. Saatiin 61% ja risat, eli ihan hyvät prossat rataan nähden. Pikkunen Cina pääsi myös naapurin tytön kanssa raviohjelmaan ja heilläkin meni oikein hienosti. Cina oli niin tärkeänä koko päivän, kun hän oli päässyt edustustehtävään ja sai paljon huomiota söpöydellään.

c) Kristina Seger

c) Kristina Seger

c) Kristina Seger

c) Kristina Seger
c) Susanna Loikkanen

c) Susanna Loikkanen

c) Susanna Loikkanen

c) Susanna Loikkanen

c) Susanna Loikkanen

c) Susanna Loikkanen


Sunnuntaina oli vuorossa estekisat, jotka olivatkin kauden ensimmäiset. Tällä kertaa kotoa lähti mukaan Nadja ja Didi. Nadja meni ensin Hetan kanssa 60cm siististi 0 virhepisteellä ja itse menin 80cm:ään Nadjalla. Mekin saatiin ihan perus siisti rata 0 virhepisteellä ja oltiin ekoja ei sijoittuneita. Didi oli oikein reipas ja saatiin todella kiva rata, jossa kokeilin myös kääntää vähän tiukemmat tiet. Didi kääntyikin yllättävän hyvin ja saatiin 0vp sieltäkin ja aika riitti toiseen sijaan, vain parin sekunnin murto-osan päähän voittajasta. Hyvän 80cm radan jälkeen sain hypätä saman radan vielä 100cm korkeudella kilpailun ulkopuolella ja rata meni muuten hyvin, paitsi kuski ei aina ihan nähnyt paikkoja, mutta selvittiin radasta yhdellä kuskin virheestä johtuneella tiputuksella. Nyt sitten hyvillä mielin lähdetään viikonloppuna laaksolle!

c) Heta Väinänen

c) Heta Väinänen

c) Heta Väinänen

c) Heta Väinänen

c) Heta Väinänen
c) Heta Väinänen

c) Milla Nurmi

c) Milla Nurmi

Ihan pieni ilmavara :D c) Milla Nurmi

c) Milla Nurmi

c) Milla Nurmi

c) Milla Nurmi

c) Milla Nurmi

c) Milla Nurmi

c) Milla Nurmi
Sain kuvia todella monelta kuvaajalta näsitä kisoista, suuri kiitos kaikille jotka ottivat kuvia!

Eilen käytiin heppojen kanssa reippaalla reilu tunnin maastolenkillä ja hypytettiin Felixiä ja Hetalla oli kamera juuri sopivasti mukana, joten sieltä sitten seuraavan kerran vähän erilaisempaa materiaalia.

-Julia

4 kommenttia:

 1. Hienot te! Mäki lähetin taas paljo kuvii fbs ;P

  VastaaPoista
 2. Hassu nähdä sut nyt isojen hienojen hevosten selässä, kun on tottunut jo niiin kauan näkemään sut pienten pörröisten ponien selässä! :D Mut kiva postaus, toi Didi varsinkin on tosi hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, itekkää ei oikee tunnista itteensä tuolta korkeelta vielä :D Mutta koko ajanhan tässä kehitytään :D Ja voi kiitos <3! Blue ja Nipsu myös ;)

   Poista