perjantai 3. huhtikuuta 2015

Kisakauden avaus!

Moikka,

Oltiin viime Sunnuntaina kauden ekoissa kisoissa ja suunnattiin kohti Laakspohjaa. Kisat järjesti LoR, eli oma ratsastusseurani ja tällä kertaa vuorossa olivat seurakoulukilpailut. Nämä olivat Didin ja minun ihan ensimmäiset koulukilpailut yhdessä, joten voi olla todella tyytyväinen kisoihin, sillä heti ruusuketili saatiin avattua.

c) Tiiti Talala

(c) Tiiti Talala


Verryttelyssä Didi tuntui aluksi vähän tahmealta ja pari pukkiakin tuli protestiksi, kun ei olisi hyvittanut työnteko. Hetken työnteon jälkeen heppa alkoi tuntua taas oikein hyvältä ja tasaisemmalta. Tein paljon siirtymisiä, temponvaihteluita ja radalla tulevaa volttikahdeksikkoa. Pari kertaa harjoittelin myös sisääntuloja.

c) Tiiti Talala

c) Tiiti Talala

c) Tiiti Talala

c) Tiiti Talala

c) Tiiti Talala

c) Tiiti TalalaRadalla mentiin rata HeB:3, joka on mukavan lyhyt ja helppo. Koko radan ajan saatiin pisteitä tasaisesti 6-7 välillä. Rata oli ihan hyvän tuntuinen, mutta siirtymisissä on vielä harjoiteltavaa. Vaikkei rata nyt mikään Wau omasta mielestäni ollutkaan, niin tuomari tykkäsi meistä ja saatiin 68,6% sekä luokan voitto! Voisiko kisakausi paremmin enää alkaa?

c) Tiiti Talala


c) Tiiti Talala


Kiitos Tiiti kuvista! Ratavideota ja lisää kuvia tulossa myöhemmin kun saan Hetalta materiaalit...

-Julia


2 kommenttia:

  1. Kumpa mäkin joku päivä oppisin ratsastamaan niin kuin sä! Super hieno ja siisti rata niin kuin olen aikaisemminkin jo hokenut. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Lotta, kiitos paljon!! Kyllä tekin ootte Dockanin kanssa oikein hieno ratsukko ;)

      Poista