torstai 9. huhtikuuta 2015

Maanantaikisat ja Tampereen hevosmessuille pomppimaan!

Moikka,
Meillä oli viime Maanantaina Didin kanssa seurakoulukisat Vihdissä. Menin luokan FEI HeB nuorten hevosten kenttäohjelma. Kyseinen ohjelma on tosi kiva ja simppeli ja se oli helppo muistaa. Sain jälleen luottokuvaaja Hetan kuvaamaan, joten kaikki kuvamateriaali c) Heta Väinänen.

Verryttelyssä heppa tuntui kivalta ja suht rennolta ja teki pyydetyt asiat ihan kivasti. Alkuverryttely oli ulkokentällä ja sitten kaikki sai verkkaryhmissä mennä maneesiin 15 minuutiksi ennen radalle menoa.


Verryttelyn jälkeen päästiin aloittamaan rata. Heti kun heppa jäi yksin maneesiin alkoi jännitys. Yritin mennä ympyröitä ihan vaan ravissa rennosti, jotta heppa rentoutuisi, vaikka olikin uusi paikka ja kaverikin lähti ulos. Radan alkaessa heppa oli edelleen jännittynyt, mutta sisääntulo oli ihan okei pientä kiemurtelua lukuunottamatta. Loppuratakin meni jännittyneenä, mutta kaikki asiat onnistui muuten. Vaikkei itsestäni tuntunut radan jälkeen, että rata olisi ollut kovinkaan hyvä ja odotin jo huonoja prosenttejakin, niin kuuluttaja sanoi että saatiin 67,5%. Prosentit olivat tuohon rataan verrattuna todella hyvät ja olin todella tyytyväinen, vaikkei rata nyt hienoin mahdollinen ollutkaan.


Tuomari tykkäsi kovasti Didistä ja lisäyksestä saatiin jopa 8. Yhdessä laukannostossa heppa kuitenkin potkaisi kouluaitaa juuri tuomarin kohdalla, joten siitä nostosta tuli 5. Kuudenkymmenen seitsemän prosentin tuloksella päästiin kolmannelle sijalle, eikä olisi kovin paljonsta ollut kiinni saada parempikin sija, mutta nyt vaan pitää käydä paljon eri paikoissa, jotta uudet paikat eivät sitten oli niin jännittäviä Didin mielestä.Ensi viikon Perjantaina suunnataan meidän ensimmäisiin oikeisiin kisoihin Didin kanssa Ypäjälle, jossa on alue/kansalliset koulukilpailut. Mennään luokka HeA, joka on avoin kaikille, jotka tarvitsevat kvaalin ensi kesän kansallisiin kouluratsastuskilpailuihin. Luokasta pitäisi saada yli 60% ja toivotaan että se saadaan!

Mut ja Nadjan voi muuten nähdä Lauantaina Tampereen hevosmessuilla, jossa esiinnytään rotuesittelyssä ja päästään vähän pomppimaankin siellä. Jos vaan satutte silloin sinne tulemaan kameran kanssa niin saa räpsiä kuvia ;). Jäädään sinne koko päiväksi Nadjan kanssa, joten Nadjan ja mut voi löytää, kun kiertelee hevosten karsina-alueita.

On se niin kaunis <3

Huomenna tuleekin kivasti pakkaamista ja Lauantaina on herätys kukon laulun aikaan puoli 6. Jos tosiaan olette Lauantaina tulossa niin saa tulla juttelemaan ja rapsuttelemaan Nadjaa ;)
Lopuksi vielä pari poseerauskuvaa Felixistä :


-Julia

6 kommenttia:

 1. Upeita kuvia!! Ja saatankin tulla moikkaamaan teitä huomenna ;)

  VastaaPoista
 2. Oii meette niin hienosti!<3 ja vähä kiva et säki tuut Nadjan kaa sinne messuille, se on niin hyvä treeniä niille ku pääsee tollaselle isolle jännälle areenalle !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii kiitos <3! Ja jep niinpä, saa nähä miten Nadja suhtautuu :D

   Poista
 3. Onnea sijoituksesta ja kiva että pääset Tampereelle :) Mikä luokka, siis mikä A, siellä Ypäjällä täytyy mennä? Sieltä olis kiva kans saada kuvia ja postausta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! Ja siellä on HeA:2, joka on mun mielestä kivoin A :) . Ja juu toivottavasti saadaan kuvaaja mukaan, siinä on vaan se haaste, että ne on arkipäivänä, niin voi olla ettei kuvaaja kerkeä mukaan :/

   Poista