sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Daisy hyppärillä!

Moikka,





Lähdettiin eilen käymään Daisyn kanssa Markku Söderergin estevalmennuksessa Tuomarinkylään. Kouluheppakin pääsi vähän hyppäämään ja oli muuten ihan innoissaan! Viime kerrallakin Markun valmennuksessa heppa oli todella innokas, ehkä jopa vähän liiankin, mutta tällä kertaa heppa kuitenkin malttoi kuunnella hidastaviakin apuja, kun hypättiin rataa. Heta pääsi tällä kertaa kuvaamaan, joten saatte vähän kuva- ja videomateriaalia. Kaikki kuvat ja videot (c) Heta Väinänen.






Aloitettiin valmennus sileäntyöskentelyllä, jossa mentiin pitkä sivu väistöä, keskellä pitkää sivua voltti, jonka jälkeen loppumatka sulkua. Pitkän sivun jälkeen käännyttiin pituushalkaisijalle ja tehtiin väistöä uralle ja uralla lisättiin ravia. Tätä tehtävää mentiin molempiin suuntiin ja onnistui aika kivasti. Laukassa mentiin vastalaukkoja, sekä myötälaukkaa, jossa otettiin laukan tempon vaihteluita sekä voltteja.





Alkuverkan jälkeen tultiin ympyrällä kapeaa kavaljettia laukassa molempiin suuntiin. Kun tämä onnistui, alettiin tulemaan pitkällä sivulla olevaa talo-estettä, jonka jälkeen seitsemän laukkaa ja piano-este. Ekaa kertaa kun tultiin talolle heppa stoppasi, mutta tokalla kerralla mentiin nätisti yli ja sen jälkeen ei millekkään erikoisesteelle tullut kieltoja. Muutenkaan ei tullut ollenkaan tiputuksia koko tunnin aikana, muuta kuin kerran alussa tultu kavaljetti tipahti.

Nii missä se tuntuma taas oli?






Kun olimme tultu talo-piano linjaa pari kertaa molemmista suunnista, alettiin tulemaan erilaisia ratoja, jonka olivat noin 80cm korkeudella ja heppa suoritti ne todella kivasti, vaikkei me mikään kaikista uskottavin esteratsukko ollakkaan :P

Tässä videota Daisyn valmennuksesta :



Tässä se ratavideo Didin kouluradasta Sunnuntailta:



Huomenna lähdetään seurakoulukisoihin Vihtiin, jossa mennään ihan vaan HeB :)

-Julia



6 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus! Musta ootte tosi hienon näkönen ratsukko :)
    Tsemppiä kisoihin! :)

    -Siiri
    siirixo.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Vau, niin upean näköistä menoa ja paljon onnea voitosta sekä onnea seuraaviin kisoihin :)

    VastaaPoista