lauantai 16. helmikuuta 2013

He(i)ppa ! :D

Elikkäs tänään aamupäivällä menin Nadjan ja Lauran & Bessin kanssa reippaan maastolenkin. Eka pidempi  maasto Nadjalla ja meni hyvin ja poni tuntu nauttivan siitä ku sai vaan juosta pitkiä pätkiä ja säikkyä kaikkia postilaatikkoja :DD Sitten Ystäväperheemme tuli katsomaan uutta tallia ja tervehtimään poneja ja yms.
Sitten äiti ja iskä lähti hakemaan 500kg pellettipaalin ja veivät Rikun ( veljeni ) uimakisoihin :) Sillä aikaa tein tallihommat ja Annamari meni Kamulla maastoon. Sitten iltapäivällä menimme äidin kanssa Nadjan vanhan omistajan luo tekemään paperit ja nyt se on niinku meijän :DD Sitten haimme Rikun uimakisoista ja suuntasimme kohti Lohjan ABC:tä ja siellä Hesburgeriin ( Nam Nam ... :P ). Sitten tulimme kotiin ja Kävimme laittamassa hepat nukkumaan ja nyt oon tässä taas ;).
Huomenna lähdetään laivalle ja tullaan maanantai illalla <3, joten en siis huomenna tai maanantaina kirjoittele, mutta yritän sitten Tiistaina keretä kirjoittelemaan miten laivalla meni ja ratsimisista :) Toivottavasti heppatytöt pärjää heppojen kanssa täällä sillä aikaa  :D
Eipä tässä mitään, joten kirjoittelen sit Tiistaina, Moikkaa ! :D

3 kommenttia: