torstai 28. helmikuuta 2013

Moi vaan :)

Elikkäs tnään tein aamulla jo tallihommat. Iltapäivällä päästiinki poikkeuksellisesti jo klo 2 :)) Sitte katoin vähä tekkarii ja sitten menin hakee Nadjan sisälle ja laitoin sen kuntoon. Sitten hain puomit meidän esteiden säilytys katoksesta. Sitten Anu tuli pitää meille tuntia ja mentiin siis puomeja.
Aluks meni hyvin ja mentiin ihan rauhassakin niitä puomeja. Sitte tehtii kaikkee puomijuttuja joista en nyt jaksa sen tarkemmin selitellä.
Sitten ku alkoi tihuttaa pari tippaa huom, huom, pari tippaa ..., ei mennytkään niin hyvin :D Nadja siis vihaa sadetta yli kaiken ja taas alkoi se pään heilutus ylös- alas ....
Anun kanssa mietittiin miten sen saisi loppumaan, joten Anu haku kärpäshupun ja laitto sen Nadjan päähän. Ihme kyllä, se auttoi :D Eli Nadja ei tykkää siitä, että sen silmiin tulee vettä ( ollaan kokeiltu jo korvahuppuja yms. ). Sitten lopuks menin vaa kevyes ravis puomeja ja tein joka puomin jälkeen voltin, ettei lähde kovaa ja loppuakohden meni jo tosi nätisti :)
Eipä tänään muuta, mutta huomenna ehkä tapahtuu jotain KIVAA ( minulle joka on hypännyt kunnolla viimeksi syksyllä ( oon kyllä hypänny pientä tossa kentällä)) !! En kerro vielä mitään muuta, koska se on vielä epävarmaa :)
Mitäs pidätte uudesta ulkoasusta ?? Mimosa tekee vielä uuden kuvan tonne ylös nii sit oon taas vähän aikaa tyytyväinen tähän ulkoasuun :D
Huomiseen ! :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti