maanantai 25. helmikuuta 2013

Maastossa ja tunti :))

Elikkäs kun tulin koulusta, tein läksyt ja söin ja lähdin suoraan tallille tekemään tallihommat :). Sitten Lähdin Nadjan ja Äidin & Waltterin kanssa kevyeen 45min maastoon. Meni hyvin ja Nadja tuntui jopa paremmalta, kuin pitkään aikaan, joten sille taitaa tehdä ihan hyvää välillä lepäillä ja funtsia oppimiaan asioista :).
Sitten Laura ja Annamari tuli ja ruettiin laittaa heppoja valmiiksi tuntia varten ja sillä aikaa äiti irtojuoksutti Cinaa ja Felixiä ja ne meni kiitolaukkaa ja pukittelivat innoissaan :DD
Sitten tultiin tunnille minä & Keksi, Laura & Bessi ja Kamu & Annamari.  Minä ja Laura mentiin iloman satulaa :)
Ensin alkukäynnist ja ravit ja sitten ruettiin menemään ravissa väistöjä, jotka sujuivat kaikilta tosi hyvin :).
Sitten mentiin vaan laukannostoja suoralla ihan rennosti molempiin suuntiin. Sitten mentiin 1 kerralaan harjoitusravissa volttia ja sähköpaimenen kohdalla 5 laukka- askelta ja takas harjoitusraviin ja sekin meni ihan hyvin :).
Sitten lopuksi mentiin lisäyksiä keventämättä ja Keksillä onnistui tosi hyvin ja rupes jo vähän venyttämäänkin :)). Sitten menin lopuksi vielä Kamun selkään ja menin paljon harjoitusravia ja taivutteluita, jotta saataisiin jäykkyyttä pois. Sit vaa loppuravit ja käynnit :).
Ja niinkuin jo aiemmin kirjoittelin, Hamsterini on siirtynyt Vehreämmille niityille ...
Sitten meillä on 3 koetta tällä viikolla koulussa ! Ei oo reiluu heti loman jälkee :(
Koitan sit taas kirjoitella taas Huomenna, Moikkaa ! :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti