torstai 21. helmikuuta 2013

Moivaan :)

Elikkäs tänään aamupäivällä Nelli tuli meille ja käytiin Keksin ja Waltterin kanssa lenkillä. Mä siis menin wallulla ja Nelli Keksill ja lenkki meni hyvin, paitsi Keksi oli tarhassa vetäny haavan jalkaansa hokillaan, joten mentii sillai vaa ravii ja käyntii ja ihan vähän laukkaa, nii et ei se naarmu ärry tms :).
Sitten tehtiin tallihommat ja sit mentii sisälle syömään ja juttelee ja sit Nelliä tultiinkin jo hakemaan :)
Iltapäivällä Anu tuli pitää mulle ja Nadjalle tunnin ja meni ihan hyvin ja pään heilutus on vähentynyt tosi paljon :) Välillä menee ravipätkiä kivassa muodossa ja käynnissä menee jo pitkiäkin pätkiä :) Tehtiin siirtymisiä ja aika paljon harjoitusravia ja lopuks viel laukannostoja yms. :)
Sitte ku lopettelin kentällä, nii Helmiina & Cina ja Annamari & Kamu lähtivät vielä maastoon ja niilläkin oli mennyt hyvin :) Ilalla alkoi tuntua että pakkanen oli varmaan kiristymässä, toivotaan ettei huomenna oo kovin kylmä ku lähetään Hartolaan mummille ja papalle :) Himos on siinä ihan lähellä ja mennään sinne laskettelee Lauantaina ja lähetään huomenna. Eli siis en huomenna - Lauantaina kirjoittele. Jos jaksan niin saatan kirjoitella Sunnuntaina, ku tullaan sieltä, mutta Moidoo :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti