maanantai 21. huhtikuuta 2014

Kolmas kerta toden sanoo!

Moikka,



Oltiin eilen Tizin kanssa Hangossa seurakoulukisoissa. Nämä kisat olivat meidän kolmannet kisat ja poni oli todella hyvä! Mentiin luokat HeC ja HeB:0.

En verkannut C:hen kamalan paljoa, koska me mentiin kaksi luokkaa ja Tizillähän on aloitettu ratsastaminenkin vasta Marraskuussa.
Ihan jo verkassa poni oli kivan energinen ja kulki pohkeen edessä melkeimpä koko ajan. Tizi ei ole varmaan ikinä mennyt vielä noin hyvin, kuin mitä se oli eilen.
Kun oltiin verkattu ensin maneesissa, siirryimme ulkokentälle, jossa sai olla 3-4 ratsukkoa suorittavan ratsukon lisäksi. Siellä Tizi terävöityi entisestään ja tuntui tosi kivalle! Luokan viimeisenä olikin meidän vuoro ja rata onnistui todella hyvin! Ei tullut mitään rikkeitä ja poni oli koko ajan kuulolla. Hypättiinkin sitten luokan johtoon ja voitettiin se luokka! Arvostelussa kaikki pisteet oli 6-7 ja alapisteet oli kaikki 7.



Sitten oli B:n vuoro. Poni oli vieläkin hyvän tuntuinen, joten en viitsinyt verkata kamalasti. Radalla poni oli taas hyvän tuntuinen. Oikealla laukkavoltilla poni jo vähän niskuroi ja sitten laukkalisäyksessä se vaihtoi heti laukan ja lähti vähän reippaammi eteen, kuin oltiin suunniteltu :D. En olekkaan ennen saanut 3 arvosteluun, mutta loppurata menikin taas ihan hyvin. Radan jälkeen olin aika varma, että saadan alle 60%, mutta saatiinkin 65% ja oltiin kolmansia. Kaikki muut pisteet arvostelussa olivatkin taas 6-7, joten se yksi 3 ei haitannut siellä kamalasti. Meillä ei edes ollut kamalasti eroa voittajaan, joten tästä on tosi hyvä jatkaa eteenpäin!

Jos saan jostain lisää kuvia, niin koitan julkaista niitä tänne bloginkin puolelle!

Olin muuten katsonut väärin ne ensi viikonlopun alue-estekisojen luokat, ne olivatkin 90 ylöspäin. Mutta kun katsoin valmennuskalenteria, meillä on ensi viikolla ke-to kenttävalmennukset Niinisalossa ( jos muistan oikein), joten mietitään vielä kannattaako tuonne Saloon lähteä :). Päästään muuten tuolla valmennuksissa hyppäämää maastoesteitä, jee! Ja sitten meille on luultavasti tulossa kivaa matkaseuraakin sinne ;).

No mutta nyt lähdenkin nauttimaan tuosta ihanasta ilmasta ulos, ensi kertaan!

-Julia

2 kommenttia:

  1. Menitte kyl tosi hyvin, onnea :) Eikä, Dockan tuol vauhdis taka-alal :DD

    VastaaPoista