tiistai 29. huhtikuuta 2014

Uusi banneri!

Moikka,
 
Mitäs tykkäätte uudesta bannerista?
 
 


                                                  Itse tykkään ainakin tosi paljon!
           
 Postailen seuraavan kerran sitten vasta silloin viikonlopun jälkeen, koska loppuviikko on niin kiireinen! Huomenna pakkaamista, to-pe Niinisalossa ja La-Su L-Uran kisoissa. Menen kisoissa La Tizillä ja Keksillä k.n specialin.Sunnuntaina hyppään Turrilla 60cm ja menen ehkä Nadjalla 80cm, mutta sen näkee sitten kuinka väsynyt se on treenien ja pitkän automatkan jälkeen.

Hyvää vappua kaikille lukijoille!

-Julia

10 kommenttia:

  1. Tosi hieno banneri! Kuka on Turri?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, itsekkin tykkään! :) Ja se on piensuokki, jota välillä ratsastelen :)

      Poista
  2. Mikset hyppää Tizillä? Kisaatko nyt niiku kahella ponilla? Eli Tizillä koulua ja Nadjalla kenttää? Joku selvennyspostaus ois kiva! Ja sananvahvistus meinaa että kun lähettää kommentin niin ei tarvi laittaa sitä numerokirjain riviä siihen vaan kommentti tulee suoraan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En hyppää Tizillä, koska sen rintalihas revähti, kun sillä hypättiin. Mutta sileällä työskentelyä se siis kestää ihan hyvin! :) Ja juu kisaan Nadjalla ja Tizillä. Nadjalla Esteitä, kenttää ja koulua ja Tizillä koulua :) Juu voin koittaa keretä tehä joku päivä :) Ja aaaa, kiitos kun kerroit :D Koitan selvittää miten sen saa pois ;)!

      Poista
  3. Mix meet viel Kexillä vaik se on niin tosi pieni poni sulle? Tizi on söpö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siksi koska sitä pitää jonkun läpiratsastaa ja vaikka olen sillä parit seurakoulukisat tänäkin vuonna mennyt, niin ei ole tuomarikaan vielä mitään huomauttanut! Ja kyllä minä itsekkin tiedän, että olen sille liian pitkä, mutta en pidä itseäni niin läskinä, ettenkö voisi sinne sen selkään välillä kavuta!

      Poista