tiistai 29. huhtikuuta 2014

Kuulumisia

Moikka,

Ihana Tizi <3


Viime Tiistaina olin Nadjan kanssa Iian kouluvalmennuksessa. Valmennus meni ihan hyvin ja tehtiin väistöjä, täyskaartoja, vastakaartoja ja sitten vielä lopuksi tultiin vastalaukkojakin! Poni toimi ihan kivasti, eikä vastalaukatkaan tuntuneet vaikeilta ponille ja Iiakin sanoi, että se on meille nyt sitten hyvä kotitehtävä.Torstaina oltiin Anun estevalkussa ja mentiin paljon suhteutettuja välejä. Ei menty kamalan korkeaa, ehkä enimmillään jotain 80cm. Sekin tunti meni ihan hyvin.

Lauantaina oltiin Koulukisoissa Billnäsissä. Menin Tizillä ja pitkästä aikaa myös Keksillä HeB k.n. Specialin. Ensin menin Keksillä, joka oli tosi mukava ratsastaa ja rata meni hyvin, vaikkakin nostettiin vasempaan ensin väärä laukka. Saatiin jotain 67% ja risat.
Sitten oli Tizin vuoro. Se oli verkassa hyvä, mutta sitten kun mentiin radalle niin se oli pohkeen takana, enkä saanut ratsastettua pohkeita kunnolla läpi. Saatiin 62,8%.  Eli ei siis ollut meidän paras päivä, muttei aina voi onnistuakkaan.

Olin kuitenkin Keksillä 2/28 ja Tizillä 6/28 , joten ei ne kisat nyt niin huonosti menneetkään :).

Sävysävyyn :D


Eilen käytiin Riitin kentällä Keksin ja Nadjan kanssa. Kun tultiin Riitille, mentiin ensiksi kentälle Laura Keksillä, mä Turrilla ( Turri on piensuokki jota nyt välillä myös ratsastelen ) ja Heta meni Nadjalla. Mentiin hyvät alkuverkat ja sitten hypättiin vähän. Tultiin aluksi jotain 60cm ristikkoa ja sitten lopuksi pari 70cm pystyä. Hetakin pärjäsi Nadjan kanssa tosi hyvin! Hyppyjen jälkeen vaihettiin Hetan kanssa poneja ja mentiin vielä hetki kentällä, jonka jälkeen mentiin raviradalle vähän päästelemään poneilta höyryjä.

Odotan niin innolla tämän viikon Torstaita, kun pääsee 2 päiväksi hyppäämään Niinisaloon maastoesteitä Nadjalla! Ja ne taitavatkin olla sitten aika viimeisimpiä aluevalmennuksia tällä kaudella.Tänään minulla onkin Tizillä Iian kouluvalkku, joten lähdenkin tästä valmistautumaan!

Tämän postauksen kuvat on muuten kuvia joita ollaan tyttöjen kanssa räpsitty viikon varrelta :).

-Julia
2 kommenttia:

  1. Mäkin olin Billnäsissä ;);) mut onnea ja kiva postaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aa juu taisin nähäkkin sut siellä, mut en ollu varma että olitko se sinä nii en viittiny moikata, etten moikkaa jotain ventovierasta xD No mut Kiitos ja teilläkin meni tosi hyvin! :)

      Poista