maanantai 26. toukokuuta 2014

Koulukisat 25.5.2014 ja paljon kuvia!

Moikka,
 
Oltiin siis eilen koulukisoissa Heinäsissä ja sinne pääsi myös Nadja Tizin lisäksi mukaan. Menin Nadjalla ensin sen HeC:n. Kun tulimme perille harjasin ja laitoin Nadjan kuntoon ja hyppäsin kyytiin. Kerkesin kiertää pari kierrosta maneesia ja sitten kuulutettiin, että lähtöjärjestys on muuttunut ja seuraavana valmistautuu Julia Hoffren ja Scaldia's Nadja. Joku ei ollut saanut heppaansa lastattua ja mun piti mennä sen tilalle. Siinä sitten kerkesin alkuverkata jonkin aikaa ja tein siirtymisiä ja harjoitusravissa ympyröitä yms, jotta saisin ponin kuulolle.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Radalla sen kyllä vähän huomasi, ettei oltu keretty verkata niin paljon, kuin olisi pitänyt ja poni oli ajoittain tosi jännittynyt, mutta ajoittain siellä oli tosi rentoja ja hyviäkin pätkiä. Varsinkin laukassa poni oli tosi rento. Tuomari sitten kuitenkin rokotti tosi paljon siitä jännittyneisyydestä ja saatiin jotain 57.4%. Mutta voittajallakaan ei ollut kuin 62%, joten siihen verrattunahan nuo meidänkin ovat hyvät!
 
 
 
 
 
 
 
Sitten menin Tizillä sen HeB:n. Tizi oli verkassa jo ihan kiva, mutta todella virkeä. Se pomppi aina kun jostain kuului kolaus tai joku muu kovempi ääni.
Radalla poni oli hyvä, mutta sitten pysähdyksissä jäin itse roikkumaan suuhun ja niistä tuli kättä vasten pysähdyksiä. Muuten rata meni hyvin ja saatiin 65,4% ja 2sija. Hävittiin voittajalle vaan puolen pisteen verran.
 
Molempien ratoihin voi siis olla tyytyväinen!
 
 
 
 
 
 
Tänä viikonloppuna olisi Salossa aluekoulukisat ja mennään luultavasti sinne Tizillä. Torstaina onkin sitten Hattulassa maastoestevalmennus Nadjan kanssa. Huomenna menen Tizillä Iian kouluvalkkuun.
 
Nyt on ollut todella ihanat kelit ja ollaan käyty pari kertaa jo pulikoimassa heppojen kanssa ja Nadjakin on tykännyt siitä tosi paljon! Huomisesta eteenpäin ne kyllä lupasivat ilman viilenevän ja Torstaiksi jopa sadetta. Toivotaan nyt ettei siellä Hattulassa sitten sataisi...
 
Paras kisa-avustaja <3
Kaikki postauksen kuvat (c) Heta Väinänen, paitsi vikan kuvan otin ite ;)
 
Mikä oli teidän lemppari kuvista?
 
-Julia

2 kommenttia: