torstai 29. toukokuuta 2014

Maastoestevalmennus Hattulassa!

Moikka,
 
Tänään oltiinkin sitten hyppäämässä maastoesteitä Nadjan kanssa Hattulassa.
Aamulla laitoin kamat autoon ja laitoin ponille hokit jalkaan ja menoksi. Otettiin Heta matkalta kyytiin ja Heta kuvasikin sitten ihanasti meidän tuntia. Eli kiitos kuvista kuuluu Hetalle!
 
 
 
Kun olimme perillä otettiin poni kopista ja laitettiin se kuntoon. Sitten laitoin omat varusteet päälle ja hyppäsin kyytiin. Sieltä tallilta oli joku 10min kävelymatka sinne maastoradalle, joka oli kokonaan nurmikentällä.
 
 
 
 
Verkkasin ponin ihan normaalisti ja se tuntui tosi kivalle jo alusta asti. Aloitettiin tunti tulemalla ihan normaalia estettä molemmista suunnista. Sitten Ruettiin kiertämään este kerrallaan (ei mety tietenkään kaikkia esteitä) ja hypättiin kaikenlaisia esteitä. Nadja ei taaskaan kyttäilyt mitään ja oli tosi hyvin kuulolla melkeinpä koko tunnin ajan. Pari kertaa se laukannostossa vähän rupes pompimaan, muttei mitään sen kummempaa.  Veteen meno oli ainut mikä oli vähän "jännää", mutta lopulta mentiin sekin suoraan laukalla läpi ja heti sieltä 80cm kapea tukki.
 
 
 
 
 
 
Saatiin tosiaan mennä yksi aika isokin este, joka oli joku 90cm ja tosi leveä tukki loivaan ylämäkeen.Valmentajammekin sanoi, että suurin osa tehtävistä, joita tultiin olisi kisoissa Tuttarissa. Se myös kehui Nadjaa ja sanoi, että silloin kun se tulee hyvin esteelle, niin hypyt on hienoja. Tosi hyvä fiilis jäi valkusta, koska Nadja oli niin hyvä.
 
Ei yhtään kaukaa :D
 
 
 
 
 
Tästä on tosi hyvä suunnata sitten Ypäjälle parin viikon päästä ekoihin kenttäkisoihin, joissa mennään harrasteluokka. Sitä ennen täytyykin käydä joka päivä uittamassa sitä, niin se veteen meno ei olisi niin kamalan pelottavaa :D
 
 
 
 
 
 
 
-Julia
 
 

4 kommenttia:

 1. Teillä menee ihan sika hyvin! :)
  Äää, mäkin haluun joskus hypätä 90cm..! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Kiitos paljon! Ja kyllä säkin varmaan joskus saat ;)

   Poista
 2. Voi vitsit Nadjasta on tullut tosi hieno sun ansioista, ootte ihan täydelliset toisillenne :') <3 ja ypäjäl sit nähään, mäkin tuun Nipsulla niihin kenttäkisoihin:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no Kiitti paljon! :D<3 ja aijjaa kiva! Voidaan sit vaikka kävellä niit esteratoi yhessä :D Ootko muuten tulossa poniderbyy koulupuolelle?

   Poista