tiistai 3. kesäkuuta 2014

SRS aluekoulu 1.6 Hyvin menneet aluekisat Tizillä!

Moikka,
 
Lauantai aamuna suunnattiin nokka kohti meidän ekoja aluekisoja Tizin kanssa. Laura ja Keksikin lähti mukaan. Kilpailut olivat Salossa ja meiltä meni joku tunti ajaa sinne. Oltiin perillä hyvissä ajoin ja kerittiin katsoa pari edellisen luokan rataa vielä ennen ponien kopista ottamista.
 
 
 
Verkassa poni tuntui kivalle ja oli tosi kevyt kädelle ja hyvin avuilla. Kouluradan vieressä meni pyörätie, joten Tizi aluksi vähän jännitti sitä, mutta kun oltiin radalla, niin se ei sitä onneksi enää katsonut. Radalla lisäys onnistui muuten hyvin, mutta lopetin ratsastamisen kesken ja se lisäys niin kuin hiipui loppua kohden. Myös laukkalisäyksessä en valmistellut siirtymistä harjoituslaukkaan ja se siirsi heti raviin. Muuten kaikki muut asiat meni hyvin ja saatiin jopa kaksi kasia.
 
 
 
Siinä sitten odoteltiin tuloksia ja sieltä kuulutettiin, että "luokan on voittanut Julia Hoffren ja Tivolienne de Rockstar" ! Jee, ekat aluekisat ei voiskaan paremmin mennä :D
 
 
Löysin yhestä paikasta kuvia meistä, mutta niitä ei saa kopioitua suoraan. Jos joku oli siellä kuvaamassa niin saa laittaa viestiä :)!
 
Tein Nadjasta äskön videon, käykäähän katsomassa  ja peukuttamassa!
 
 
 
Tänään menen Iian koulutunnille Tizillä ja viikonloppuna menen seurakoulukisoihin Nadjan kanssa. Lauantaina koulukisojen jälkeen alkaa myös eka leiri ja sinne tulee Milla ja Heta. Maanantaina mennäänkin sitten maastoesteille kaikkien ponien kanssa.
 
 
-Julia

8 kommenttia:

  1. mikä ohjelma??? ei sitten voinut sitä tohon tekstiin laittaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin arvaan kuka oot, mut jos se sua nyt noin paljon ärsyttää, että unohin laittaa sen ohjelman tonne, nii se oli pitkän ratan Tuttari! Ei se mikään salaisuus oo :'D Ja oon aika varma että kyllähän sä itekkin osaat käyttää kipaa, josta näkee ne radat ja tulokset, kun kerran tuntuu niin paljon ärsyttävän :)

      Poista
  2. Moi, oltiin kattoos kaverin aluekisoi Salos, heB, missä nää kisat sitte oli? -Ida

    VastaaPoista
  3. Olisit voinut ihan hyvin mennä heB:n, varmaan olis siitäkin tullu rusetti :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, muuten mut se rata oli tosi vaikee, ku siin ois pitäny tulla laukassa sisään yms. nii ei viittitty heti ekoissa aluekisoissa mitään liian vaikeaa ohjelmaa mennä vetämään. Jotku HeA:tkin ovat helpompia, joten mielummin kokeilen sitten mennä sinne seuraavaksi joissain pienissä seurakisoissa :)

      Poista
    2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista