keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Iian kouluvalmennus!

 
Moikka,
 
Mulla oli eilen siis Tizin kanssa laakspohjassa Iian kouluvalmennus. Verkattiin taas itsenäisesti ja tällä kertaa saatiinkin olla ison maneesin puolella. Siellä on sinänsä kivempi ratsastaa, kun siellä on niin paljon tilaa, ettei tule koko ajan seinä vastaan.
 
 
 
Aloitettiin tunti tulemalla kokorataleikkauksia ja puolesta välistä aloitettiin väistö ja tultiin väistöä loppumatka uralle. Tänään väistöt onnistu ihan hyvin.
 
Sitten annettiin ponien vähän aikaa kävellä. Kävelytauon jälkeen nostettiin laukka. Laukassa piti vaihtaa suunta jatkaa vastalaukkaa uraa pitkin ja tehdä loivia kaarteita. Tuli vaan pari ylimääräistä raviin siirtymistä, kun en pitänyt pohkeita kunnolla kiinni.
 
Ponijengi <3
 
 
Sitten jatkettiin laukassa ja tultiin K.N:ssä olevaa laukka-käynti siirtymistä. Poniderbyssä ensi viikolla meidän pitäisi K.N mennä ja tuo laukka-käynti siirtyminen on meille aika vaikea. Lopussa ne kuitenkin rupes onnistumaan jo ihan hyvin.
 
Sen jälkeen loppuverryttely, poni koppiin ja kotia kohti!
 
Poni oli ihan hikinen sen tunnin jälkeen, koska mentiin niin paljon laukassa tehtäviä.
 
 
Nyt on niin kiva kun se kesälomakin alkoi, niin voi mennä ratsastamaan mihin aikaan vaan päivästä ja ei tartte tehä läksyjä tai lukea kokeisiin! Paitsi sitten kun koulut alkaa ja jos pääsen lukioon, minne olen hakenut, niin sillon sitä pitääkin lukea ja paljon :D  No ei mietitä sitä vielä, vastahan tää kesälomakin alkoi!
 
Haluaisitteko muuten jos tehtäisiin Lauran kanssa videopostaus huomenna, kun meillä on estevalkku?
 
-Julia 
 
 
 

2 kommenttia: