torstai 19. kesäkuuta 2014

LOR Derbykisat 19.6 ja Espanjaan!

Moikka,
 
Kerron nyt nopeasti tämän päivän kilpailuista (tai siis eilisen, kun kellohan on jo yli 12, eli ollaan jo Perjantain puolella :D). Menin Nadjan kanssa 80 ja 90cm ja kilpailut kilpailitiin Derbykentällä.
 
(c) Amanda Ristimäki
Oltiin kisapaikalla hyvissä ajoin ja käytiin rauhassa ilmoittautumassa ja katsottiin parin tutun radat. Sitten otettiin poni pois traikusta ja äiti lähti taluttelemaan sitä sillä aikaa kun menin itse kävelemään 80cm rataa. Rata oli aika simppeli, eikä siellä ollut mitään kamalan vaikeita linjoja. Oli kyllä paljon erilaisia erikoisesteitä, mutta onneksi Nadja ei niitä katsele. Radan kävelyn jälkeen hyppäsin ponin kyytiin ja lähdin verkkamaan. Verkassa poni oli ihan kivan tuntuinen ja hypyt onnistui ihan kivasti. Sainkin aika pian mennä jo radalle valmistautumaan. Kiertelin siellä ympäri kenttää ja näyttelin esteitä Nadjalle. Sitten soikin jo pillin vihellys meille lähtömerkiksi.
 
(c) Amanda Ristimäki
 
 
Lähdettiin matkaan ja tavoitteena oli saada vaan siisti rata, eikä ajasta niin väliä, kunhan ne puomit pysyisi ylhäällä. Ja tavoite tuli lunastettua, sillä saatiin siisti nollarata. En ratsastanut mitään aikaa radalla, mutta koska nollaratoja oli niin vähän, sijoituttiin 6/32 siinä luokassa ja saatiin vihreä rusetti!
 
(c) Amanda Ristimäki
 
 
Radan jälkeen laitettiin poni koppiin odottelemaan ja katseltiin kisoja siinä tunnin ajan. Sitten taas otettiin poni ulos kopista ja kävin kävelemässä radan ja sitten verkkaan. Verkassa poni oli taas ihan kiva ja kun esteet vähän nousi, niin poni ihan syttyi!  Radalla poni kulki omalla moottorilla ja tunsi miten se nautti siitä! Edettiin hyvin kolmosesteelle saakka, mutta sitten tuli sarja. En itse nähnyt ponnistuspaikkaa ja rupesin tuuppaamaan ponia päin estettä (tyhmä minä!!) ja niinpä puomit lenteli. Loppurata kuitenkin taas ihan siististi ja tulos oli siis 4vp. Ärggh, miten ärsyttävää, että menee itse möhlimään lähestymisen, mutta virheistähän oppii! Ja poni tuntui niin hyvälle, että tästä on kiva taas mennä seuraaviin kisoihin ja uusiin koitoksiin!
 
Ilmeellä mennään XD (c) Amanda Ristimäki
 
 
Nyt ponit saakin jäädä ansaitusti 4 päivän kesälomalle, koska me lähdetään Espanjaan! Ei siis tule postauksia vähään aikaan, mutta ilmoittauduttiin kuitenkin Tizin kanssa heti ensi viikonlopulle aluekisoihin, eli viimeistään niitten jälkeen sitten taas postailua! Ponit pääsee ihan laitumelle yötäpäivää silloin neljäksi päiväksi.
 
Nyt lähdenkin tästä nukkumaan ja huomenna pitää vielä pakkailla ja puuhata kaikenlaista! Aina kun lähtee jonnekkin niin kauhee hösläys vaan päällä, jotta kaikki asiat varmasti tulee hoidettua :D
 
Saan näistä kisoista lisää kuvia huomiseksi, joten koitan keretä niitä tänne laittamaan vielä silloin.
 
Ensi kertaan,
 
-Julia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti