maanantai 30. kesäkuuta 2014

Laakso Aluekoulukisat 28.6 & Kuulumisia!

Heippa,
 
Mulla oli siis viime Lauantaina Tizin kanssa aluekoulukisat. Luokkana oli HeB FEI:n kenttäkilpailuohjelma poneille. Kerkesin harjoittelemaan sitä ponin kanssa läpi kokonaisuudessaan vaan neljä kertaa, mutta onneksi kuitenkin muistin sen radan kisoissa ihan hyvin.
Olimme kilpailupaikalla hyvissä ajoin ja katsoin parin tutun rataa, ennen kuin menin laittamaan ponia kuntoon. Verkassa Tizi tuntui vähän löysältä, mutta muuten se oli ihan hyvä. Kun päästiin radalle, otin vielä yhden lisäyksen (joka onnistui muuten tosi hyvin) ennen kuin tuomari vihelsi pilliin.
 
(c) Tiiti Talala
 
(c) Tiiti Talala
 
Radalla alkutervehdys onnitui melko hyvin ja sain molemmilta tuomareilta siitä 7. Puoliympyrät meni ihan kivasti, mutta poni painui vähän turhan alas ja saatiin siitä 6,5 ja toiselta tuomarilta 7. Voltista sain 6,5 ja 7. Lisäyksestä sain molemmilta 6, koska poni ei lähtenyt kunnolla "liitämään" ja sitten annoin lisää pohjetta ja poni potkaisi ilmaa protestiksi :D. Peruutuksesta sain 5,5 ja 6,5, se oli ihan ok. Toisesta voltista sain 7 ja 7,5 se meni hyvin ja kommenteissa sanottiin, että se oli ryhdikäs. Sitten taas lisäys, josta taas molemmilta 6. Nelikaarinen oli hyvä, sain siitä 8 ja 7,5. Keskikäynnistä sain 6 ja 6,5. Laukkaosuudesta sain tasaisesti 6,5 - 7 ja lopputervehdyksestä sain 8.
 
(c) Tessa Hostikka
(c) Tessa Hostikka
 
 
Kokonaisuudessa ihan hyvä rata, mutta nuo ravilisäykset jäi vähän harmittamaan, kun ne ei oikeen lähteneet. Saatiin lisäyksistä huolimatta 66,8% ja siirryttiin siinä vaiheessa kärkeen. Siinä sitten aika kului ja loppujen lopuksi kukaan ei meitä ohittanut, eli sija oli 1/27 Alue HeB:stä! Hieno poni <3
 
(c) Sinna Pohja
Hyi mun istunta ja kädet xd No mut poni on hieno <3 (c) Sinna Pohja
 
(c) Sinna Pohja
 
Oltiin siis viime viikon Lauantai - Keskiviikko Espanjassa! Oli ihanan rentouttava loma. Hepatkin sai sitten huilia ne päivät ja viettää vähän kesälomaa :).
 
Huomenna menenkin sitten Iian koulutunnille Laakspohjaan ja ensi viikonloppuna Alue-estekisat tällä kertaa Nadjan kanssa.
 
Pikkunen Felix ohjasajoponina :)
 
-Julia

4 kommenttia:

  1. Vautsi, ootte kyllä ihan mahtava pari, onnea hienosta suorituksesta !!:)

    VastaaPoista
  2. Kyllä ootte hieno ratsukko ja tosi siististi ratsastat!! Ei yhtään tartte hävetä istuntaa ja käsiä!! Onko sulla jo junnuheppa valmennuksessa ensvuodelle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, ihanasti sanottu! :) Ja ei oo vielä, mutta kattoo nyt syksyllä sit :)

      Poista