lauantai 10. toukokuuta 2014

Vensy Koulukisat Tizillä!

Moikka,

Olin tänään Tizin kanssa Vensyjen  koulukisoissa.
Postauksen kaikki kuvat (c) Nelli LitmanenAamulla siivosin jo boksit ja laitoin hevosille vedet jotta niitä ei sitten illalla kisojen jälkeen enää tarvitse tehdä. Aamupäivällä ratsastin myös Nadjalla kentällä ja hyppäsin pientä ristikkoa ja tulin paljon puomitehtäviä ja poni oli tosi hyvä!

Jossain puoli yhden aikaan Laura tuli tallille ja ruettiin laittamaan poneja kuntoon ja pakattiin auto. Lähdettiin kotoa jossain vähän yli 1.

 


Oltiin perillä varttia vaille 2. Oltiin aika ajoissa, joten mentiin rauhassa ilmoittautumaan ja sen jälkeen katsottiin pari HeC:n rataa Lauran kanssa.
Sen jälkeen mentiin takaisin autolle ja laitettiin suitsen poneille traikussa ja otettiin ne ulos. Sitten Laura hyppäsi Keksin selkään ja autoin niitä verkassa. Lauralla ja Keksillä meni rata hyvin ja he taisivat sijoittua 2 sijalle!Lauran radan jälkeen kiiruhdin autolle ja laitoin omat kamat päälle, jonka jälkeen hyppäsin Tizin selkään. Tizi oli kävellyt ja seurustellut minun kanssa siinä jo pari tuntia, joten rupesin verkassa heti ravaamaan. Poni tuntui todella energiseltä ja reagoi pohkeeseen tosi nopeasti. Otin verkassa K.N:nään tulevia asioita, kuten kiemurauria,voltteja, sisääntuloja ja sitten vielä pari lisäystä.

Venyyvenyy...


Radalla poni oli tosi hyvän tuntuinen ja kaikki sujui hyvin siihen asti, kunnes laukkalävistäjällä joku kolautti talikkoa kottikärryihin ja Tizihän siitä villintyi, mutta tuli onneksi suht nopeasti takaisin. Sitten laukka-käynti siirtymisestä tuli kanssa 5, koska se tuli ravin kautta. Niin ja sitten 3 askelta käyntiä lävistäjällä oli hätäinen, joten siitäkin  5. Muuten saatiin pisteitä 6-7 ja kolme kasia.  Esimerkiksi lisäyksestä, joka on Tizin pravuuri.
Siinä sitten odoteltiin tuloksia ja saatiin 64% ja 3sija! Siitä sitten tyytyväisinä ponit koppiin ja lähtö kotiin.


Kotona hoidettiin ponit ja tehtiin iltatalli.

Mitäs tykkäsitte tämmösestä postauksesa, jossa kerron vähän tarkemmin päivän kulusta?
Nyt lähdenkin suihkuun ja sitten kohtahan alkaa euroviisujen finaali niin menen katsomaan niitä ;)

-Julia

4 kommenttia: