keskiviikko 21. toukokuuta 2014

LOR Kisat ja maastoesteitä

Moikka,
 
Postausinto on nyt vähän hiipunut, mutta ehkä se tulee takaisin, kun kesälomakin alkaa ihan kohta :).
Viime viikon Lauantaina mulla oli Tizin kanssa Lohjan Ratsastajien järjestämät koulukisat. Verkasta asti poni tuntui ihan hyvälle, mutta vähän tahmealta. Se luultavasti johtui siitä, että oli niin kuuma. Tuomarin auto oli alussa vähän jännittävä, mutta radalla ei tehty mitään sen suurempia virheitä ja poni ei pomppinut mitään omiaan kertaakaan. Se oli ehkä vähän tahmean oloinen, muttei mitenkään pahasti. Mutta esim lisäyksissä sen huomasi, että juu se venytti askelta, muttei tehnyt läheskään niin hienoa lisäystä mitä se osaa tehdä. Olin kuitenkin itse tyytyväinen rataan, koska se oli tasainen.
 
                                         Kaikki kuvat (c) Tiiti Talala, Kiitos!
 
Prosentteja tuli 64 ja risat. Ei mitkään kamalan hyvät prosentit, mutta sijoituttiin silti 4 sijalle. Kisojen jälkeen jäin vielä katsomaan parin kaverini radat ja autoin radan purkamisessa kisojen jälkeen.
 
Hui, tuomarin auto :o
 
 
Sunnuntaina oltiin Lauran kanssa Keksillä ja Nadjalla hyppäämässä maastoesteitä Karakumissa. Nadja meni tosi hienosti, eikä kuumentunut yhtään samalla tavalla, kuin Niinisalossa. Mentiin ekaks erilaisia esteitä läpi ja lopuksi sain tulla Nadjan kanssa 21 esteen radan. Se oli tosi kivaa ja Nadjaki selvästi nautti siitä! Siellä oli myös semmonen yksi aika vaikee este, joka tultiin ensin tosi jyrkkä alamäki ja sitten tultiin semmoselle upottavalle hiekalle ja siitä hypättiin semmonen 80cm kapea tukki. Mutta sekin mentiin ongelmitta yli ja nyt katottiinkin, että meidän ekat kenttäkisat onkin luultavasti Ypäjällä Kesäkuussa. Sitä ennen mennään maastoestevalmennukseen Hattulaan olisko ollu ens viikon Torstaina.
 
 
 
Tän viikon Lauantaina mennään Seurakoulukisoihin Heinäsiin ja Nadjakin pääsee mukaan. Menen Nadjalla HeC:n ja Tizillä HeB:n.
 
 
 
-Julia
 

2 kommenttia: