keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Hyvää Joulua!

Eli hyvää joulua kaikille lukijoille!

Olen pahoillani, etten ole nyt kerennyt postailemaan pitkään aikaan, mutta meillä on ollut ihan hirveästi kaikkea puuhaa, enkä sitten illlalla myöhään ole jaksanut tulla tänne blogiin mitään kirjoittelemaankaan. Koulussakin minulla oli vikalla viikolla viikolla 4 koetta, joten koitin niihinkin vielä panostaa edes jotenkin.



Lauantaina oli meidän tallin pikkujoulut ja otettiin kaikki hepat mukaan lenkille, Wallu kärryille ja muille satulat selkään ( paitsi Felix tuli käsihevosena mukana). Käytiin semmonen reilu tunnin kestävä maastolenkki ja vaihdeltiin heppoja, kaikki sai mennä millä hepalla halusivat vähän matkaa.
Oli muutes tosi ihanaa nähdä kuinka hyvin Nadjakin toimi pienten lasten talutusratsuna <3. Lisäksi Heta meni ihan omatoimisesti sillä ihan ravia ja käyntiä tiellä. Muuten minä menin sillä. Siitäkin ponista kuoriutunut oikea kultakimpale.
Lenkin jälkeen syötiin ja pelailtiin semmosia hevosvisajuttuja. Lopuksi jaettiin vielä toisillemme joululahjat.



Sunnuntaina päästiin vähän hyppäämään kentällä. Ihan outoa, että joulukuussa pystyy omallakin kentällä hyppimään :D. Menin Nadjalla, Heta meni Keksillä ja Milla Cinalla. Laitettiin kentälle ihan vaan 3 estettä ja hypeltiin niitä. Esteet oli korkeimmillaan jotain 90cm ( paitsi tietty cina ei hypännyt ihan niin isoa ).

Maanantaina menin Tizillä vähän kentällä perusjuttuja ja kaikki askelajit läpi. Ekaa kertaa otin myös siis vähän laukkaa molempiin suuntiin. Kyllä senkin kunto alkaa pikkuhiljaa kohota. Toivottavasti tulis vaan ne hankikelit pian nii pääsis pellolle hankitreniin kaikkien heppojen kanssa.

Meille tuli jouluksi meijän pikkuserkut kylään perheineen ja voi että kun oli hauskaa Janitan kanssa. On taas tullut syötyä itsensä ihan puhkeamispisteesen, koska jouluruoka on niin hyvää.
Voin muuten esitellä joululahjat jossain vaiheessa jos jaksan kuvata niitä.

Loppuun vielä video Nadjasta, jonka tein äskön :



Toivottavasti tykkäätte!

-Julia





4 kommenttia: