sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Kuulumisia jälleen!

Heissan lukijat! Tänään onkin ensimmäinen päivä joulukuuta ja tajusin sen vasta äskettäin, kun kaikkiin blogeihin oli ilmestynyt joulukalenterin 1 luukku postauksia. En ole itse kerennyt mitään joulukalenterijuttuja väsäilemään, mutta olisiko joillain jotain erikoispostausideoita, joita voisin täällä blogin puolella tehdä?

                                                                Köpö :3

Eilen olin laakspohjassa Veeran estevalkussa Nadjan kanssa. Valkusta ei ole videota tai kuvia, mutta ensi viikolla, kun menen yhden Markun valmennukseen laakspohjaan, niin sinne tulee toivottavasti kaverini Roosa kuvaamaan sen hyvällä kameralla! :D

                                                                  Paras poni <3!

No mutta siis eiliseen tuntiin...
Verkkasin Nadjan itsenäisesti ottamalla vain molempiin suuntiin kaikki askelajit läpi. Kun Veera tuli, aloitimme ensin puomitehtävillä. Aluksi tultiin ihan vaan neljän puomin sarjaa, siirtyminen käyntiin ja kääntyminen ympäri, takas raviin, pumit ja taas siirtyminen käyntiin ja kääntyminen... Harjoitus meni paremmin, kuin luulin, koska maapuomit eivät ole ihan meidän vahvinta alaa. Pari vikaa toistoa olivat jo tosi rauhallisia ja rennon näköisiä pyöreällä kaulalla.

Puspus 


Puomien jälkeen siirryttiin kavaljeteille. Tulin pari kertaa molemmista suunnista ympyrällä 3 kavaljettia  laukassa. Ne sujuivat ihan hyvin. Sitten tulin muistaakseni pari kertaa semmosta suhteutettua sarjaa, johon tuli 7 askelta väliin. Sen jälkeen tultiin joitain radanpätkiä, joita en enää muista. Esteet olivat koko tunnin enintään 80cm ja keskityttiin vaan enemmänkin tekniikkaan.

                                                        Mammutti Felix! :3

Nadja oli tunnilla ihan hyvä, kun hyppytaukoakin on tullut nyt melkein kuukausi, koska omalla kentällä ei ole pystynyt hyppäämään vähään aikaa, joko on ollut maa jäässä, tai on liian liukasta ja mutaista tai muuten vaan ei ole kerennyt ennen pimeää ratsastamaan.

                                          Rapsutteluhetki kesken lenkin!

Ensi viikon Torstaina on Lor:n pikkujoulut ja Pe & La on Markun valmennukset laakspohjassa, jonne menen Nadjalla! :)

                                                  Tuitui, Cina & Milla <3

Nyt odotan tosi paljon, että tulis kunnon lumi, niin pääsisi pelloille tykittelemään ja tekemään hankitreeniä ponien kanssa! :)


Bessi ruusukehai! <3

-Julia




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti