maanantai 16. joulukuuta 2013

Nimetön!

En nyt keksinyt mitään järkevää otsikkoa tälle tekstille niinkuin huomaatte.
No mutta siis en ole päässyt nyt vähään aikaan kirjoittelemaan tänne blogiin, koska torstai-perjantai välisenä yönä meiltä meni sähköt ja ne tuli vasta lauantai-sunnuntai välisenä yönä takaisin eli oltiin 2 päivää ilman sähköjä. En siis päässyt ollenkaan nettiin sinä aikana.

Järkevää porukkaa <3!

Lisäksi juuri kun kehuin, etten ole ollut kipeänä pitkään aikaan ( viimeksi ehkä viime keväänä ), niin viime keskiviikosta asti olen ollut flunssassa ja korvatulehduksessa. Nyt olen jo suht koht kunnossa taas, mutta ponit ovat siis olleet viime viikon vähän kevyemmällä liikutuksella.

Höpsö poni <3! (c) Heta


Tänään kuitenkin menin Nadjan kanssa kentällä vähän koulujumppaa ja poni oli todella hyvä! Se kuunteli hyvin apuja ja se oli myös ihanan rauhallinen. Ihan pätkiä harjoitusravissa se tuntui jo ihan kouluponilta!





Menin siis aluksi pitkät alkuverkat ja kun keventelin, tein paljon voltteja ja ympyröitä. Sitten istuin harjoitusraviin ja tein joka kulmaan loivan etuosakäännöksen. Tein tuota pari kierrosta oikeaan kierrokseen ja sitten vaihdoin suunnan vasempaan kierrokseen ja tein samaa tehtävää vasempaan.

Jotain säätöä...


Hetken huilauksen jälkeen otin harjoitusravia ja harjoittelin ympyrällä temponvaihteluita ravissa. Kun ne sujuivat niin siirryin takaisin uralle ja harjoittelin suoralla uralla ravista pysähdykisä, jotka Nadja osaa ihan hyvin, mutta tänään ne onnistuivat todella hyvin! Se pyähtyi nätisti ja siirtyi takaisisin raviin hyvin.

Porkkana!

Lopuksi otin vielä vähän laukkaa molempiin suuntiin ja laukkojen jälkeen hyvät loppuverkat ja sitten vaan poni talliin.


Viikonloppuna minulla olisi ollut aluevalmennuksetkin, mutten päässyt sinnekkään, koska olin kipeänä :(!

Nyt tällä viikolla minulla on 4 koetta, joten lähdenkin tästä lukemaan kokeisiin ja huomenna on vielä iki-ihana matikan koe, jonka alueesta en kyllä ymmärrä yhtään mitään, mutta toivottavasti tulisi arvosanaksi edes 6 :D!

-Julia



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti