keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Kisakamani!

Tänään ajattelin kertoa teille millaisia kisakamppeita minulla itselläni on.

Pikeurin Kisatakki
Takki tuli postissa vasta pari viikkoa sitten, koska edellinen kisatakkini jäi pieneksi. En ole tätä vielä siis käyttänyt kisoissa, mutta tuntuu tosi mukavalta päällä ja näyttää kivalta. Tykkään juuri tämmöisistä vartalonmyötäisistä takeista.

crw:n valkoiset kisahousut
Nää housut on jo pari vuotta vanhat ja olisikohan tilattu hööksiltä, jos oikein muistan. Nää on ollu ihan hyvät housut ja nää on kokopaikkaset. Nissä on yksityiskohtina sellaiset "intiaanikuviot" noissa taskujen nyöreissä.


Mountain Horsen valkoiset kisahousut
Nää on ostettu joskus kesällä ja tykkään näistä tosi paljon. Nää on tosi mukavat päällä ja kivan näköiset. Nää on mulla kylläkin vaan polvipaikkaset, mutta on ollu tosi hyvät.
Oon käyttäny näitä aina aluetasolla kisatessa.


E.S.T kisapaita
Tää on ostettu joskus keväällä, jostain heppamessuilta ja tää on semmosta kivaa venyvää kangasta ja mukava päällä.


keepitup kisapaita
Tää on ihan mun lemppari kisapaita, koska tää on niin nätti ja mukava päällä. Siinä menee napit niinku olkapäästä kainaloon ja hihat on semmoset kivat :D.

KL kisasukat
Nää mä oon saanu lahjaksi kesällä ja nää on kivat ku näissä on noi blingit tossa varressa.

Crw musta  bling kypärä
Tää kypärän mä ostin riparirahoilla ja tää on kiva kypärä. Tässä on blingejä tarpeeks ja sit tuolla kypärän päällä menee semmonen "raita" joka on semmosta jännää nahkaa.

Kisahanskat

Mulla on aika monet kisahanskat, mutta mun ehdottomat lempparit on jacksonin valkoiset hanskat, joissa on blingejä niissä hanskojen varressa. Voitin ne syksyllä kisoissa.


Saappaani menivät rikki juuri viikonloppuna, joten nyt seuraavaksi olisi uusien saappaiden hankinta edessä.

En löytänyt kaikista kuvia ja kännykkäni kamera on niin laadukas, ettei niistä kuvista olisi tullut mitään, joten toivottavasti ei haittaa, että vain osassa on kuvat.

Mitäs tykkäsitte tämmöisestä postauksesta?

-Julia

4 kommenttia: