lauantai 25. toukokuuta 2013

Alue-estekisat Laaksolla

Tänään oltiin Keksin kanssa Alue-estekisoissa Laaksolla ja mentiin se 80cm Powercupluokka. Lähdin hakemaan vain puhdasta rataa, enkä edes ajatellut tekeväni tiukkoja käännöksiä. Kun menin tutustumaan rataan, kävelin Amandan kanssa. Rataa kävellessä rata tuntui aika simppeliltä, mutta siinä oli paljon suhteutettuja sarjoja. Äiti oli laittanu ponin sillä aikaa kuntoon, joten vain hyppäsin selkään ja siitä verkkaamaan. Verkka sujui ihan hyvin :).
Rata :
Alussa en kuullut tuomarin vihellystä, joten meinäsi tulla aika kiire mennä lähtölinjan yli :D. No mutta ekalle esteelle poni ponnisti tosi kaukaa ja en ollut siinä hypyssä oikeen kunnolla mukana ja käväisin ponin kaulalla. No siitä sitten äkkiä ylös ja seuraavalle esteelle. Perusrata meni ihan hyvin ja sitten uusintaan. Siellä oli tosi pitkät välit aina seuraavalle esteelle, joten väleissä sai aina vähän kiihdyteltyä. Maalilinjan jälkeen huokaisin helpoituksesta, koska tuli nollarata ja ihan suht hyvä aikakin. No siinä sitten keventelin ja kävelin ja jäin katsomaan sielä luokan loppuun ponin kanssa. Siellä tuli tosi monella tänään harmillisia tiputuksia ja niin siinä kävi, että meille tuli 4.sija! ;) Tosi tosi tyytyväinen olen ja nyt hyvillä mielin kohti ens viikon Powercup aluekoulukarsintoja :). Saatiin palkinnoiksi semmoset valkoiset nappikorvakorut ja semmonen ämpäri valkosipulia. Tosi hyvät palkinnot. Ostettiin sieltä vielä ihanat tummanpunaiset saapassukat :).





Kaikki kuvat C: Mimosa Kuusjärvi

Sitten käytiin illalla Nadjalla ja Äiti Wallulla semmonen rento maastolenkki.
Huomenna ois sitten Nadjan vuoro päästä Baanalle. Mennään siuntioon Seuraestekisoihin 80cm. Siellä tavoitellaan vain puhdasta rataa ;). Huomennakin siis kisapostausta,

-Julia

4 kommenttia: