keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Säätöä!;)

Meen sittenki Kassulla L-uran kisoissa k.n. specialin :) 2 päivää aikaa harjoitella, mutta kyllä mä sen osaan ku vähän muistelee sitä, ku oon menny sitä niin monta kertaa. Huomenna mennään vielä Kassuilemaan ja mennään sitä rataa ja niit asioita läpi :). Kerron nyt päivän tapahtumista vähän tarkemmin :
Noniin, eli siis tänään tuli kylään aamupäivällä yks Mia ja se toi mukanaan niiden vanhan ponin satulan, jota kokeiltiin Nadjalle. Meidän mielestä sopi sille hyvin, eikä ollu tiukka mistään tai noussu takaa yms. Anun kanssa katotaan sitä vielä su estekisoissa.
Sitten kun Mia lähti, lähdettiin Minä & Nadja ja Äiti ja Wallu Tuulian kentälle ( meiltä ratsastaa sinne n. puol h, ku on 3km päässä) harjoittelemaan sitä rataa. Meni aluksi tosi hyvin, mutta lopuksi alkoi väsymään niin paljon, että rupes tekee semmosii spurtteja lävistäjällä yms. joten tosiaan päätettiin, että treenaillaan sillä vielä hetki. Sitten kun tultiin sieltä lähdettiin Kassuilemaan, Kassun omistajat sano et sähän voit ottaa Kassun sinne kisoihin, joten otetaan nyt sit se :D. Tänään mentiin pari kertaa sitä rataa ja sitten otin siirtymisiä ja harjoitusravissa jotain ympyröitä yms ja meni hyvin :).
Sitten Illalla oli vielä tunti, jolle menin Keksillä ilman satulaa. Tunnille tuli mukaan myös Milla & Cina ja Heta & Bessi. Ensin tultiin jotain 20-30cm neljän esteen rataa. ja sit 2 kertaa semmosta 40-50cm rataa eli vaan pari rataa ja sitten mentiin jotain kaheksikkoa harjoitusravissa ja ravi-laukka-ravi siirtymisiä ja loppuverkat tiellä.Meni hyvin, eikä tullu yhtään tiputuksia tai kieltoja, paitsi cina kiels kerran :p
Huomenna siis Kassuilemaan ja ratsin illalla varmaan Nadjan :)
En vieläkään saanu niitä videoita/kuvia tälle koneelle ...

No, mutta huomiseen,

-Julia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti