tiistai 14. toukokuuta 2013

Ratsastelua ;)+Kysymys!?

Tänään koulussa oli ussan koe ja arvatkaapa vaan kuka ei ollut edes vilkaissut ussankirjaa :D No se koe meni nyt niin ja näin... Sitten lähdettiin samaisen luokan kanssa, jonka kanssa oltiin siellä korkeasaaressa eilen, nii eläinlääkäriin tutustumaan siihen työhön yms. Siellä lääkärissä oli toosi kuuma ja mua rupes sitten heikottamaan ja siitä sitten katkesikin muisti. Seuraavaksi muistan kun istuin siinä lääkärin lattialla... Onneksi joku oli saanu musta kiinni ennen ku olin rötkähtänyt siihen maahan, etten lyöny päätäni yms. mutta on vieläkin vähän hassu olo ja pää kipeä...

No mutta siis tänään menin eka Keksillä+ Felix käsihevosena maastoon, jonne tuli kanssa äiti & Wallu ja Laura & Bessi. Mentiin aika reipas n. 1h maastolenkki :).

Sitten lähdin Nadjan kanssa tielle edestakas ja lopuksi naapurin pellolle vähän kouluvääntöä :). Naapurin- tyttö talutteli samalla Cinaa. Menin eka vaan harjoitusravissa ympyröitä ja taivutteluja ja pysähdyksiä ja siihen pellolle oli naapurit laittanu puomeja ja esteen, nii menin eka niitä puomeja ravissa. Sitten otin laukkaa molempiin suuntiin. Sen jälkeen hyppäsin sitä estettä, joka oli joku 80cm 2x molempiin suuntiin ja sitten loppuverkat :).

Nyt vähän juttuja mitä tehään tällä viikolla :
Keskiviikona Kassulle, Suusa pitää tuntia
Perantai : Mennään Kassun kanssa laakspohjaan rataharjoituksiin ja mennään HeB 3
Lauantai: Maastoesteille Keksin kaa ;) + hyppytunti Nadjalla :)
Sunnuntai: Koulukisat HeB 3 Keksillä :)

Sitten haluisin parantaa blogiani jotenkin, joten laittakaapa kommentteja, miten se onnistuisi ! ;)

-Julia

3 kommenttia:

  1. Kysyit, miten voisit parantaa blogia, niin tässä muutama mielipide multa :) :
    1. Blogin ulkoasu
    Voisit pyytää jotakuta tekemään blogille bannerin, sillä se on tärkeä osa blogia!
    2. Kuvia
    Postauksia on tylsä lukea jos ei ole kuvia /:

    Muuta en nyt tähän hätään keksi.. Kirjotat kivan selkeesti ja muuten ihan kiva blogi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ok, kiitos :)Ja olen pyytänytkin blogissani sitä banneria jokin aika sitten, mutta ei ole ollut ketään ehdokasta :/

      Poista
  2. Ehdotan navigaation siistimistä, laitat vain hevosten oikeat nimet siihen ja voit vaikka laittaa kissojen ja koirien esittelyt muiden eläinten kanssa. Olisi kiva jos tekisit itsellesikin oman esittelysivun :).

    Tekstissä voisi välillä hymiöitä vähentää, esim. otsikoissa. Ja tosiaan, kuvia vain enemmän! Sulla on oikein kiva blogi, seuraan tätä aktiivisesti ja odotan postauksia innolla :)

    VastaaPoista