lauantai 4. toukokuuta 2013

Koulukisat!

Nyt kerron tän päivän koulukisoista :
Eli käytiin kaksissa kisoissa tänään. Ei aluksi olut tarkoitus mennä kahtia kisoja samana päivänä, mutta Lor:in kisat siirty just samalle päivälle, ku missä L-uran kisat oli eli tälle päivälle, joten käytiin siis kaksissa kisoissa.

HeC Keksillä

Kisat oli laakspohjassa. Menin sen powercupluokan eli HeC 1: sen.
Verkassa poni oli tosi hyvä ja lisäyksetki onnistu yllättävän hyvin, eikä painanu juuri yhtään ohjalle.
Sitten päästiin radalle. Mentiin ihan perussiisti rata, mutta tokan laukan jälkeen haki uudestaan laukalle, mutta se ei ollut arvosteltava kohta, joten se ei vaikuttanu muihin pisteitiin, kun ratsastajan vaikutus hevoseen kohtaan, josta tuli 7. Muista alapisteitä tuli kasit ;) Prossia tuli 68 % ja risat. No sittenpä lähdettiinkin kovalla vauhdilla kohti toisia kisoja. Vietiin Keksi kotiin ja lähdettiin L-uran kisoihin.

K.N Ppecial Kassulla

Kisat oli riitin tallilla. Verkassa poni oli hyvä, eikä pomppinut omiaan ollenkaan.
Radalle sitten mentiin ja alku oli hyvä ja siis ponihan teki kaiken mitä pyysin. Yhessä vaiheessa kun piti tehä kokorataleikkaus, nii muistinki et siihen tulee voltti... Olin tekemässä volttia, kun muistinki et nyt tuliki kokorataleikkaus ja lähin sillee sujuvasti siitä voltilta kokorataleikkaukselle :D.  Rata meni muuten hyvin ja tuli jotku 69% ja risat ;)

Tulokset

Kun oltiin tuolla toisissa kisoissa, sain kuulla että olin voittanu Keksillä. Olin ihan varma että joku muu voittaa sen, koska sinne oli tulossa tosi hyviä muitakin heppoja ja poneja. Mutta
Sitten voitin myös Kassulla, vaikka tein selvän virheen :D
+ Laura voitti Bessillä raviohjelman, Kaverini Asta voitti hepallaan L-uran HeC:n ja onnea teille, hienosti veditte ;)
Tänään oli kyllä harvinaisen hyvä päivä ;) :D
Huomenna sitten nokka kohti Estekisoja Keksillä ja Nadjalla ;)








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti