sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Kuulumisia! :)

Eli en nyt oo jaksanu kirjoitella moneen päivään, mutta kirjoittelen nyt Roosan puhelimella ku ollaan menossa Korkeasaaren kasvit ja eläimet ryhmän kanssa ;)
Lauantai:
Oltiin agility-ohjasajokurssilla riitintallilla Minä ja Cina, Milla ja Felix ja Laura & Bessi, Äiti & Nadja ja Heta lainas riitiltä ponia, lillaa :).
Eka oltiin ohjasajossa. Mentiin jotain kuunteluharjoituksia ja asetusjuttuja ja ne meni hyvin. Sitten tuli agilityn vuoro ja mentiin niitä kaikkia "esteitä" läpi ja lopuksi tehtiin kerran ratakin.
Kaikilla meni tosi hyvin ja Cinaa jopa pyydettiin yhteen derpytapahtumaan ypäjälle, semmoseen agilitynäytösjuttuun ku Cina meni niin hienosti ;). Mut kattoo vielä päästäänkö, ettei osu omat kisat just sillon samalle päivälle :)



Siellä kurssilla menikin koko päivä ja illalla mentiin vielä semmoseen riparitapaamisjuttuun.
Sunnuntai:
Aamulla mentiin taas johonki riparitapaamisjuttuun ... Sieltä lähdettiin Kassulle ja menin jotain 45min ja tein eka laukka-ravi siirtymisiä. Sitten otin vaistöjä ravissa molempiin suuntiin. Sitten otin pari askeleenpidennystä ja laukanvaihtoa käynnin kautta, jotka onnistu tosi hyvin :). Sieltä tultiin kotiin ja lähdettiin Keksillä ja Äiti Wallulla maastoon. Otin tiellä edestakasjuoksua, ku äiti ja Wallu kävelivät.
Sieltä sitten nokka kohti mummolaa ja äitienpäiväateriaa. Nam, ku oli hyvää! :p
Tänään:
Nokka on kohti korkeasaarta ja kirjoittelen teille siitä sit illalla ;)

-Julia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti