sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Seuraestekisat Nadjalla+Maastoilua

Tänään oli siis Nadjan vuoro päästä kisoihin. Mentiin 80cm ja kilpailut järjesti Siuntion urheiluratsastajat. Noh, ponilla oli kyllä superkivaa :D. Heti verkassa poni oli tosi reipas ja sitten kun alettiin hyppäämään, hypyt tuntui tosi hyviltä. Sitten päästiin radalle ja perusrata mentiin puhtaasti, mutta uusinnassa 1 tuli alas, koska tuli niin juureen. Koko rata mentiin aika reippaasti, mutta poni hyppäs kyllä semmosella ilmavaralla ja nättejä hyppyjä, ettei voi olla muuta ku tyytyväinen :). Ja sijoituttiin jonnekkin keskivaiheille. Kisoista ei nyt valitettavasti kuvia...
Kun tultiin kotiin, lähettiin Keksin ja Wallun & äidin kanssa kevyelle maastolle.
Sieltä kun tultiin ajateltiin irtohypyttää pikkuponeja eli Bessiä, Cinaa ja Felixiä. Bessiäkin sen takia, koska Laura on nyt ollut monta päivää kipeänä, eikä päässyt tänään kisoihinkaan flunssan takia.
No mutta siis tein monta estettä ympäsi kenttää ja päästettiin ponit vapaaksi. Felix sai heti jujusta kiinni ja veti siellä tuhatta ja sataa kaikkien esteiden yli vuorotellen. Sitten tammatkin pääsi jujusta kiinni ja kaikki menivät ihan täysiä kenttää ympäri pukitellen ja riehuen :D. Oli niin hupaisaa katseltavaa. Sitten ihan illalla mentiin rakentamaan läheiselle niitylle laitumia hepoille kesäksi. Saatiin jo kaikki tolpat paikoilleen, enää vaan narut ja ponit pääsee laitsalle.
Huomenna mennään laakspohjaan Keksin kanssa Suusan koulutunnille, joten siitä taas postausta huomenna;)

-Julia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti