sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Estekisat! ;)

Tänään oli siis nokka kohti L-uran estekisoja. Aamulla juoksin Cinan ja Miljan kanssa puomiluokan. Sitten Milla ja Cina menivät 20-30cm luokan. Sitä luokkaa varmaan eniten jännitettiin, koska Cina osaa olla niin jääräpäinen välillä. Mutta kuinkas ollakkaan, Cina ja Milla tekivät puhtaan radan ja saivat ruusukkeen ;)).
Sittenpä koitti 30-40cm luokka Lauralla ja Bessillä. Voi taivas, sitä Bessiä :D. Verkka meni han hyvin, mutta sitten kun päästiin radalle, sillä jotenkin tuli joku ihmeen kisafiilis ja lähti siis hyvään reippaaseen laukkaan ja siitä sitten innostui pukittelemaan ja kiihyttämään vähän turhan kovaan vauhtiin, joten harmillisesti Laura sieltä sitten lensi maahan. Lauralle ei tapahtunut mitään, eikä ponillekkaan, mutta riitin puu-aidalle kylläkin kävi vähän huonommin :D. Kun Bessi oli vähän aikaa siellä kentällä vapaana juoksennellut, poni päätti mennä aidoista läpi, siis puuaidasta :o. On se välillä semmonen pikku possu :D.
No ei siinä mitään, tyttö takas kyytiin ja hyppäs vielä pari estettä. Sitten olikin Hetan vuoro mennä Bessillä saman radan. Sanottiin että ottaa ihan rauhassa, ettei taas innostu liikaa :D. Hetalla ja Bessillä meni hyvin ja saivat ruusukkeen :)
Sitten tuli mun ja Nadjan 50-60cm. Verkassa poni oli ihan hyvä, eikä rynninyt kun kerran esteelle. Radalla ei tehnyt mitään ryntäyksiä yms. joten uskalsin pyytää sitä menemään vähän kovempaa. Sitten mentiin reipasta laukkaa koko rata ja tuli 0-0 ja 2sija ;).
70-80cm oltiin Nadjan kanssa ekoja lähtijöitä. Poni alkoi selvästi vähän väsymään, joten tuli 1 puomi alas perusradalla. Silti oon toosi tyytyväinen poniin, ku oli meijän ekat yhteiset kisat yms ;).
Sitten vielä 70-80cm Keksillä. Se oli kivan reipas jo verkassa. Radalla mentiin reippaasti ja tiukahkot mutkat ja sijoituttiin 1 sijalle ;)
Viikonloppu oli siis toosi onnistunut :D













Kirjoittelen taas joku päivä. Huomenna tuskin kirjoittelen, koska poneilla mennään vaan kevyesti :)

-Julia

2 kommenttia: