torstai 11. heinäkuuta 2013

Kaikenlaista!


Elikkäs Tiistaina lähettiin kohti Leppävirtaa Keksin kanssa. Matka oli tosi pitkä traikulla, mutta meni hyvin :). Vietiin ensin poni uuteen talliinsa ja kotiutui sinne saman tien. Sillä on kyllä niin ihana luonne! Kyseinen talli on tämmönen kiva pieni maalaistalli. Ihanan rauhallinen paikka :). Täällä on myös tämmönen 1 vuotias minishettisori, joka on aivan ihana! <3 Ei tuu niin kova ikävä omia minejä, ku näkee sen joka päivä :D. Oon nyt myös saanu taluttaa sen iltaisin talliin ja oon ihan rakastunu siihen ;). Mutta siis kävin vaan kevyesti ilman satulaa tossa tiellä käpöttelemässä pitkän matkan jälkeen ja sitten laitettiin viilennyssavet jalkoihin ja sen jälkeen lähdettiin mummolaan, joka on täällä Leppävirralla. Ira tuli illalla meidän kanssa tänne ja oli ihan sikakivaa, niinku aina :D. Keskiviikkona käytiin illalla tallilla ja menin tossa pellolla radan asioita läpi ja sitten tielle mentiin laukkailemaan ja tehtiin pari lisäystäkin ravissa. Siis ponihan oikeesti lisäs silleen et rupes venyttämään ihan kunnolla. Siis se on nyt yht äkkii hoksannu et mitä siltä halutaan ja ihan oikeesti venyttää! :D No mutta meni siis tosi hyvin :). Päivällä tehtiin kaikenlaista Ira kanssa ;).
Tänään käytiin pizzalla päivällä ja kierreltii jotain kauppoja täällä. Ostin semmoset kivat keltaset shortsit.
Tallilla tänään käytiin taas pellolla radan asioita läpi ja laukat ja lisäykset tiellä. Keksi oli tänäänkin tosi hyvä ja teki ne lisäykset taas! Toivottavasti se tekee ne hyvin myös radallakin :D.
Huomenna mennään kevyesti rata läpi + maastoilua ja illalla väkerrellään ne nutturat sille. Sori tää oli tämmönen aika pikapostaus, mutta saa nyt kelvata ;).

-Julia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti