maanantai 15. heinäkuuta 2013

Powercupfinaali

Moikkelis,
kerron nyt siis powercupfinaali kisoista Siilijärvellä :)

Lauantai :
Lauantaina oli siis powercupfinaalin kouluosuus. Ohjelma oli HeB:0 Verkassa poni oli tosi hyvä ja pehmeä kädelle, eikä painanut yhtään. Ja lisäyksetkin onnistui hyvin. Lisäykset onnistuivat radallakin ekaa kertaa toosi hyvin ja saatiin 7 ja 6.5 pisteitä niistä! Kaikki muukin onnistui suht hyvin, mutta kun nostin oikeaan suntaan lauka, en muistanut valmistella, joten siitä tuli tosi hätäinen ja ponin pää nousi ylös... Sitten myös toisessa laukkalisäyksessä poni vähän rynnäsi alussa, joten sekin vähensi pisteitä. Kaikki ei voi aina onnistua... Mutta olen tyytyväinen noihin lisäyksiin, jotka vihdoin sujuu ;). Prossiakin tuli 63,8% eli ei mitkään kovin huonot. Oltiin 10/27.

Sunnuntai :
Oli vuorossa esteosuus. Verkassa poni oli taas tosi hyvä ;). Arvostelu oli A.m.5, josta en itse hirveästi tykkää, koska perusrata ja uusinta ratsastetaan erikseen. No mutta kuiteskin radalla poni oli hyväntuntuinen. Paitsi kakkoseste oli ponista pelottava, mutta päästiin yli puhtaasti. Rata päästiin siis nollilla läpi. Tosi monella tyssäs siihen kakkosesteelle, joten vaan 12/27 jatkoi sinne uusintakierrokselle. Lähdettiin toisina ja menin tosi "varman päälle" radan ja tuli sieltäkin nollat. Mentiin kuiteskin suht reippaasti, joten sijoituttiin 8/27.

Yhteispisteissä Powercupfinaalissa oltiin 7/27! Eli ei mikään turha reissu keskisuomeen ;)


Vasemmalla minä ja Keksi ja oikealla Amanda ja Nipsu ;)  
C: Marjut RistimäkiEn löydä kultaa, en hopeaa, vaan sitäkin rakkaampaa, kultaakin kalliimpaa, hopeaakin kauniimpaa. Löysin sinut! Keksi <3

Uuppi lulla <3


Pikku - Felix <3


Kuvia ei nyt tullut paljoa, mutta lataan ne varmaan tällä viikolla koneelle ( jos jaksan/kerkeen ) ;)

No mutta juu, tänään kotiuduttiin iloisina kotiin! ;)

Huomenna mennään moikkaamaan Nadjaa ja ratsimaan se sinne Anulle, missä se on ollut hoidossa tän viikon.

-Julia

4 kommenttia:

  1. Onnee, ootte ihan superhyvii! <3

    VastaaPoista
  2. Oi ku keksi näyttää iha superöpöltä sykeröis :D Samal myös aika hassult ku oon tottunu näkee sellasen pörröpään (;
    Onnee viel :D

    VastaaPoista