sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Kisameininkiä!

Tänään oli siis Raution tallilla L-uran järjestämät estekisat.
50-60cm Nadjalla:
Verkassa poni oli tosi kuuliainen ja rauhallinen. Radalla poni oli ekassa vaiheessa ihan rauhallinen, mutta uusinnassa mentiin aikas kovaa ja tiukat kaarteet. Ykskään puomi ei tippunu, joten 0-0 ja Voitto! Hieno poni ;). 50-60cm Kamulla :
Kamu oli tänään aika laiskalla päällä, ku oli niin kuuma. Verkassa sain sen vähän heräämään, mutta kun päästiin radalle, se oli taas aika laiska. Alkurata oli ihan ookoo, mutta kahdeksannen esteen vieressä oli liputtaja, joten se sitä "muka pelästyi" ja kielsi. Eli 4vp.
70-80cm Keksillä:
Verkassa poni oli ihan hyvä ja radalla tehtiin samat tiukat kaarteet kun Nadjan kanssa, joten tuli aika nopea aika kanssa. Sijoituttiin toisiksi! <3 Hieno poni!
70-80cm Kamulla:
Radalla oli taas sama juttu, mutta tällä kertaa se kielsi sen saman esteen toisesta suunnasta. Sillä ei nyt ollut paras päivä. 
70-80cm Nadjalla:
Nadja oli tosi hyvä taas verkassa ja koitin nyt pitää, ettei lähtis niin kovaa tällä radalla, koska siltä irtos aiemmalla radalla kenkä. Rata mentiin ihan ´reippaassa laukassa, mutta ei mennyt niin kovaa kuin 50-60cm:ssä. Mentiin taas samat tiet ja oltiin sen verran nopeita, että Voitettiin sekin! Superhieno Nadja <3

Cina ja naapurin Julia menivät aamulla puomiluokan ja juoksin siinä vieressä ja tuli puhdas rata.


Joo o, ei tarvii kattoo meijän kauniita ilmeitä :D 

Sitten Milla meni Cinalla 20-30cm ja tuli 1 kielto. Kiellon jälkeen Milla ryhdistäytyi ja vei tosi napakasti ponin esteille ja loppurata oli tosi hyvä ;). 

Kisojen jälkeen käytiin uittamassa kaikkia poneja ja olivat ihan innoissaan. Kaikki paitsi Cina uskalsi mennä ihan kunnolla uimaankin ;).

Videoita/kuvia tulossa myöhemmin ;) Tiistaina lähetään kohti siilijärveä, mutta koitan kirjoitella huomennakin.

eilinen Suusan koulutunti Laakspohjassa meni muuten ihan sikasuperhyvin! Keksi oli tosi hyvä ja lähti jopa venyttämään askeltaankin lisäyksissä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti