keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Kisoja + muuta :)

Kerron ekana lyhyesti estekisoista jotka olivat siis Sunnuntaina ja ne olivat Vensyjen järjestämät ja ne oli Kuusimäentallilla.. Menin Nadjalla 60cm ja 80cm, Keksillä 80cm ja Kamulla 80cm.
Nadjalla oli Sunnuntaina aikas reipas päivä ja radalla sen huomasi. Uusinnassa 1 puomi alas, vaikkakin parhaalla ajalla :D.
80cm Nadjalla meni vähän paremmin ja otin sen kontrolliin joka esteen jälkeen, mutta jotenkin sen jalat vain menivät sekaisin ja se tiputti uudestaan, mutta huomattavasti parempi oli tää rata :).
80cm Keksillä meni ihan hyvin kanssa, mutta siis se rata oli tosi vaikea ja sarja oli rakennettu just semmosen tiukan käännölsen jälkeen ja kaikki tiputtivat siihen samalle siinä luokassa. Eli siis Keksikin tiputti siihen. Mutta Keksillä oli kuitenkin paras aika ja voitettiin se luokka!! <3 Superponi! Siinä luokassa oli vielä lajhana horse show liput lauantai iltaan eli tosi hyvät liput vielä! 



Noh sitten luokan viimeisenä starttasi Kamu. Noh suoraan sanottuna se oli radalla kunnon possu. Siinä radalla oli vaan 1 tavallinen este, muut oli erikoisesteitä, joita Kamu sitten päätti rueta kyttäämään ja siis kielsi ulos. Sehän ei siis ole mennyt ( entisessä kodissa) ratsikoulussa koskaan ikinä milloinkaan erikoisesteitä... 




Ylhäällä olevat C: Mirjami Lottanen
Alla olevat C: Nelli Litmanen



 Su-Ti oli meillä 2 leiriläiset ja oli tosi kivaa. En nyt jaksa taas selostaa mitä tehtiin, ku tehtiin aikas lailla samanlaisia juttuja kun viimeleirilläkin ;). Eilen kävi myös Kengittäjä  ja illalla tuli äitin Kaveri Eevis kylään ja jutusteltiin siinä yömyöhään ;).
Tänään oltiin koko päivä sellossa shoppailemassa ja ostin 3 semmosta 10e:n paitaa ;) + kengät + Faunattaresta aivan supermegaihanan "juhlamekon" Nessalle :D Se on niiiin ihana ja söpö ja kaikkee! <3



( kaikilla tyttäkoirillahan pitää olla juhlamekko juhlia varten! ).
Sitten muuten meille tuli se hööksin paketti vihdoin ja tässä kuvia ostoksista :



Farkkuratsarit


Ihana Discoriimu Nadjalle


Ratsipaita mulle 


ihanat etu- ja takajalan suojat Nadjalle

Ja sitten myöhemmin tulee postissa mulle uus kisakypärä ;) <3

Tällä viikolla ei oo kisoja nii ponit saa nyt hendähtää tän viikon ilman kisoja ja sitten ens viikolla on L-uran naamiais Kur koulukisat ;)

-Julia

7 kommenttia:

  1. sulla on tosi kiva blogi! :) Selkee lukee ja paljon kuvia, mutta hymiöitä vois käyttää vähän vähemmän! :D


    http://fantsuponi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Sulle on haaste! :) http://lopinloordijaniina.blogspot.fi/2013/07/haaste.html

    VastaaPoista
  3. Oisin ostau samanlaiset farkkuratsastushuosut, mut ei ollu kokoo ku 130 asti sillo ku tilattii :/

    VastaaPoista
  4. Satuin löytämään blogisi puolivahingossa toista blogia selaillessani. :)
    Tervetuloa kisaamaan Kuusimäkeen tänäkin kesänä :)

    VastaaPoista