keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Ohhoh!

Moikkelis vaan!
Onpahan taas tullu postaustaukoa kiitettävästi, mutta mulla on aina vaan tää sama selitys, ku ei oo kerenny :D
Kerronpa vaikka niistä Sunnuntain koulukisoista. Menin siis Nadjalla raviohjelman ja Keksillä K.N Specialin.
Sunnuntaina oltiin siis koko päivä kisoissa, koska nuo luokat olivat siis eka ja vika luokka, joten venailin siinä välissä monta tuntia. Onneksi oli tuttuja kisaamassa ja katsomassa, joiden suorituksia katselin ja juttelin.
Nää kisat oli siis Nadjan ekat koulukisat (ainakin täällä suomessa) ja siihen nähden meni hyvin. Verkassa poni oli ihan hyvä, vaikkakin hieman jännittynyt. Radalla poni oli vähän sitä mieltä, että nyt on tultu esteradalle, missä ne esteet on!? Alkuradan se oli tosi jännittynyt, mutta loppurataan se vähän rentoutui.
Prossia tuli kuitenkin 60% ja risat ja sijoituttiin 11/20. Ihan hyvin ekoiksi kisoiksi esteponille :).

Ilmeellä :D

2 ylintä kuvaa (c) Amanda

K.N meni Keksin kanssa ihan hyvin ja Kesi oli tosi rento radalla. Prossia tuli jotain 63% ja sijoituttiin kolmanneks :).

Sitten Maanantaina tuli leiriläiset meille ja maanantaina oli aamupäivällä ohjasajoa ja iltapäivällä saatiin kokeilla Wallulla ajoa kärryillä ja Kamulla ratsastusta. Menin Nadjan kanssa mukaan lenkille ja käytiin tykittelemässä täysii yhellä tiellä. Ennen Wallulla ajoa, pestiin saunalla käsin satulahuopia ja riimuja.
Tiistaina oli aamupäivällä vuorossa vikellystä Kamulla ja juoksutuksen opettelua Felixillä. Kaikki sai kokeilla molempia lajeja ja lopuksi minäkin kapusin Kamun selkään kokeilemaan vikellystä, joka oli tosi kivaa :D! Iltapäivällä oli koulutunti ja yksi leiriläinen oli neljättä kertaa hepan selässä ja oppi jo laukkaamaa. Taitaa olla luonnonlahjakkuus :D. Tiistaina myös opeteltiin suitsien rasvaamista ja öljyämistä.
Tänään sitten aamupäivällä kokeiltiin poniagilityä ja sekin onnistui kaikilta hyvin. Iltapäivällä oli estetunti, jossa menin Keksin kanssa. Harjoiteltiin ihan vaan ratojen menemistä vuorotellen. Keksi oli ihan innoissaan, ku pääs hyppäämään. Korkeimmillaan rataesteet oli mulla ja Keksillä 90cm. Tunnin lopuksi vielä hyppäsin kamun selkään ja hyppäsin pari rataa. Kamu ihan "syttyi" ja laukkakin oli jo reipasta :D. Mentiin korkeimmillaan 90cm okseri. 
Ja siitä tulikin mieleen, että starttaan sunnuntaina 5 starttia estekisoissa. Meen Nadjalla 50-60cm ja 70-80cm, Keksillä pelkän 70-80cm ja Annamari tuo Kamun sinne, joten hyppään silläkin 50-60cm ja 70-80cm. Ihana päästä hyppäämään, ku on ollu nyt monet koulukisat peräkanaa. Mutta siis takaisin siihen leiriin. Noiden edellä mainittujen hommien lisäksi aamuisin vietiin hepat laitsalle ja siivottiin karsinoita. 

Sitten löysin ihanan kuvan mun shettisvuosista, ku oltiin hyppäämäsä maastoesteitä vuonna -10 :)

Oon kyllä niin super ty-ty-ty-ty-tyylikäs :D

Huomenna sitten meen lintsille ja illalla mulla on Nadjalla  Anun estevalkku :).

-Julia8 kommenttia:

 1. noi nadja kuvat oli kyllä ihan (c) minä mutta äiti ne lisäs facebookkiin ;) XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa, nii joo mietinki et kumman sinne kuvaajaks laittaisin :D Muutan sen nyt :)

   Poista
 2. Oot tosi hyvä ratsastamaan ja supernätti! Saat kaikki ponit aina menemään hienosti. Oon ihan kade!

  VastaaPoista
 3. siis onko teillä joitain omia leirejä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis juu tavallaan, semmosia leikkimielisiä leirejä. Ei semmosia "oikeita" ratsastusleirejä :)Kui nii?

   Poista
  2. mietin vaan, maksaako ne jotain, minkä ikäsiä siellä yleensä on? :)

   Poista
  3. Ne on järjestetty vaan silleen meidän tallin ratsastajille :)

   Poista