maanantai 18. maaliskuuta 2013

Estetunti :D

Tänään iltapäivällä lähdin melkeinpä heti koulun jälkeen tallille ja siivosin boxit, kannoin vedet, laitoin iltapuurot hepoille turpoamaan ja toin heinät valmiiksi talliin :)
Sitten Milla, Heta ja Sari ( Millan äiti ) tulivatkin jo ja haettiin hepot ( Mä hain Keksin, Milla Cinan ja Heta Felixin ) sisälle harjattavaksi ja satuloitaviksi. Sitten Laurakin tuli ja haki Bessin ja rupes kanssa harjaamaan ja laittamaan heppaa kuntoon :).
Tunnilla mentiin ensin pitkät alkukäynnit ja ravit. Sitten ruvettiin tulemaan pientä kavaljettia ja semmosta omatekemää lankkua, missä on semmosia isoja ja värikkäitä palloja ( molemmat n. 20cm)
Sitten mentiin isolle ympyrällr ja tehtiin kontrolliharjoituksia puomin päällä , laukka-ravi, ravi-laukka, ravi-käynti yms.
Sen jälkeen vaan vähän laukkailtiin ja sitten ruettiin tulemaan sitä erikoisestettä vähän isompana ( n. 40cm) ja siitä kaarrettiin tavalliselle pystylle (joka oli jotain 30cm).
Sen jälkeen äiti korotti minulle ja Keksille esteet n. 70-80cm ja tultiin niitä pari kertaa peräkkäin.
Sitten laitettiin takas pienemmäksi ja vaihdettiin suuntaa ja tultiin toisesta suunnasta samaa rataa pari kertaa.
Tunti meni hyvin ja kaikilla oli kivaa ja Hetalla tuli vähän kuuma kun se juoksi Felixin vierellä ja hyppäs esteitä Felixin kanssa :D.
Tunnilla tuli vain 1 kielto ja se oli Cina, joka ei ensin suostunut mennä erikoisestettä toisesta suunnasta, josta se nähtävästi oli paljon pelottavampi, kuin toisesta suunnasta :D (Höpsö ponny <3)
Sitten loppuravailtiin ja käveltiin ja vietiin takas talliin. Loimitettiin ponit ja vietiin Cina, Felit ja Bessi pihattoon (Bessin puolen ovi suljetaan ja pikkuponeilla on naapurin  lasten vanha leikkikentän punavalkoinen aita ja toinen puoli pihatosta, jossa saavat vapaasti liikkua sisälle-ulos, koska Cinalla tulee yskä, jos sen laittaa talliin).
Sitten annettiin iltapuurot ja heinät ja iltasuukot poneille ja mentiin takaisin "oikeaan" talliin, jossa Äiti, Sari ja Markku ( Lauran isä) olivat ruokkineet Nadjan, Kamun, Keksin ja Wallun.
Eilen illalla liimasin mun kypärään kans bling blingejä, joten nyt mulla on saappaissa, kypärässa ja raipassa blingejä, joten nyt pitäis olla ainaki tarpeeksi tyylikäs seuraavissa kisoissa :).
Eipä tässä muuta ihmeempää,
Huomiseen !






















2 kommenttia:

  1. Ootko tulos Laakspohjaan 31.3 estekisoihin? Jos oot, niin kenen kanssa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sori kun vastaan vasta nyt, mutta siis olin Keksillä 80cm Cupluokassa 5 sija ;)

      Poista