torstai 7. maaliskuuta 2013

Estetunti Nadjalla ;)

Heräsin aamulla jo 7 ( koulu alkaa 10 )ja lähdin siivoamaan karsinat. Sitten kannoin vedet ja toin iltaheinät valmiiksi talliin :). 
Sitten kouluun ja ihan tavallinen koulupäivä, paitsi että oli matikan koe ja siis vihaan matikkaa .... Saadaan kokeet takas ens viikolla, nii toivotaan, että tulis ees vähän parempi ku viimeks :). 
Sitten tulin koulusta ja söin ja lähdin tallille. Vein Vallun, Bessin ja Nadjan Bokseihin. Harjasin Nadjan ja samoihin aikoihin Anu tuli ja kokeilimme Nadjalle jotain happy mouth kuolaimia ja kävivät sille hyvin ja huomas ratsastaessaki eron, et oli paljon kivempi mennä :).
Aluksi mentiin paljon puomeja ja niihin liittyviä malttiharjoituksia. Sitten 3 puomia 10m välein ja eka tultiin käynnissä, toka ravissa ja kolmas laukassa. Sitten äiti ja Anu rakens semmosen 10cm "esteen" ja tultiin sitä harjoitusravissa. Kun se alkoi sujua, niin estettä nostettiin johonki 30cm ja taas harjoitusravissa. Lopuksi vielä joku 45cm harjoitusravissa ja sekin meni ihmeen maltilla, eikä vaan rynnännyt esteen yli, vaan keskittyi niihin jalkoihinkin ja siihen mitä se ratsastaja siellä selässä tekee :)
Eli oikein kivasti meni tunti ja olen tosi tyytyväinen poniin :)
Eilen illalla tuli jotenki ihan hirvee ikävä Arielia ja tekis mieli mennä kattoo sitä ... <3
Eipä tässä muuta, joten Huomiseen ! :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti