lauantai 9. maaliskuuta 2013

Hevosmessut + Juoksutusta :)

Elikkäs tänään oltiin melkeen koko päivä Horse Fair- messuilla :) Siellä oli kivoja näytöksiä ja luentoja, joista oppi paljon uutta ! :D Sitten ostettiin Vanessalle ( meidän chihulle ) semmonen pinkki pehmeävuorinen takki, jossa on semmosilla bling bling timanteilla perhonen : D. Oli niin söpö ku sai sen rkaa kertaa päällensä illalla :D. Sitten ostettiin ruskea kouluraippa, jossa oli semmosii vaaleanruskeitä kiekuroita, semmonen kampa, missä oli bling blingiä ( kisaharjaksi ) ja samaa sarjaa ja saman värinen bling bling kaviokoukku. Sitten ostettiin mulle semmoset sini- mustat talviratsastushanskat ja semmoset ihanat pinkki- mustat ponikannukset !  Oltiin syksyllä ostettu samanlaiset vihreä- mustat, mutta ostettiin vahingossa liian pitkät, eikä niitä pysty käyttämään kisoissa poneilla ... Sitten ostettiin vielä metrilakua paluumatkalle syötäväksi <3 Se on jotain niin ihanaa ;P
Aamuäivällä Annamari oli käynyt jonkunlaisen maaston Kamun kanssa ja iltapäivällä Laura Bessillä + Lauran iskä oli ottanut pikkuponit ( Cinan ja Felixin ) mukaan ja menivät reippään käyntilenkin ja Laura otti siinä samalla edestakas raveja ja laukkoja :).
Sitten iltapäivällä ku tultiin messuilta ei jaksanu enää mennä ratsastamaan, vaan juoksutettiin Nadja ja Wallu.
Laitettiin molemmille vyät ja kramaanit, jotta samalla jumppaisivat :).
Juoksutus meni hyvin ja Nadjaa ei varmaan ole kamalan paljon juoksutettu, ku lähti heti kumeni ympyrälle nii ihan täysii :D. Äiti  siis juoksutti Nadjaa, kun ei siis tiedetty miten käyttäytyy ja mä Wallua.
Kyllä se Nadja aika nopeesti tajus juoksutuksen juonen ja meni ihan rauhassakin ja kivassa muodossa :).
Wallukin meni hyvin ja laukassa teki taas Hirmusen pukin ( niinku aina :D ).
Eipä tässä muuta tältä päivältä, mutta huomenna mennään siis Laakspohjaan auttelemaan kisoihin, ku siellä on kansalliset estekisat :)
Huomiseen ! :)
Tässä vielä tilannekuva, ku Cina oli puomiluokassa ja mä talutin sen koko radan läpi :D :




4 kommenttia: