torstai 14. maaliskuuta 2013

Onnen Päivä :D !

Otsikko on taas nii hiano :D No mutta siis eka ihana asia on se, että pääsin vihdoin Nadjan kanssa kunnolla hyppäämään ja jos siis joku ei vielä tienny, nii rakastan hyppäämistä :D.

Aluksi mentiin semmosia puomeja jotka oli niinku sikin sokin siinä rikissä, että Nadja joutui kunnolla niihin keskittymään ja se meni ihan hyvin :).

Sitten mentiin suoraa puomiriviä ravissa, sillee et poni joutu joka asteleella nostamaan jalkojaan ja se tuntu selkään kivalle :D.

Sitten mentii semmosta "kukkakuvioo" et siin oli niinku 4 puomia ja niiden toiset päät oli niinku kiinni toisissaan ja sit sitä metiin puomi, puokin jälkeen voltti oikealle, puomi, voltti oikealle, .... Ja sama juttu toiseen suuntaan ( sori nää mut superselitykset ). Sekin meni ihan hyvin :)

Sitten lähettii tulee suoraan sarjaa, kavaljetti, puomi, 50cm pysty ja sit ku tultii sitä pari keraa nii nostettii sarjaa joku 50cm, puomi, 50cm pysty ja sit tultiin sitä taas pari kertaa ja sitten nostettiin sarjaa sillee 50cm, puomi ja joku 70cm pysty :) Ja poni meni hyvin :).

Sitten lopuks mentii pari kertaa joka 80-90 okseri :D.

Toinen ilonaihe on se, että Kassu ( vuokraponi) sai puhtaat paperit lääkärintarkastuksetsa <3! Toosi helpottunu olo et pääsee taas sinnekki pitkästä aikaa Lauantaina :).

Sitten viel Su on kisat ! :DD Ihanaa päästä kisoihinki taas :DD

Eipä tässä muuta, Huomiseen !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti