torstai 28. maaliskuuta 2013

Estevalkku + Muuta kivaa :)

Moi pitkästä aikaa, en oo nyt jaksanu pitkään aikaan kirjoitella mitään, mutta nyt mä kirjotan vähän pidemmän postauksen ;)
Eilen olin Nadjan kanssa Veera Antereen estevalkussa. Iltapäivällä äiti haki mut koulusta. Sitten vaihdoin vaatteet ja pakkasin satulan, suojat, loimet, suitset, yms. autoon. Sitten hain Nadjan talliin ja harjasin sen läpi. Sen jälkeen lähdin kävelemään Nadjan kanssa tien haaraan ja äiti toi varusteet sinne autolla. Sitten meidän kyyti saapui ja puin Nadjalle kuljetussuojat ja vein sitä ihan normaalisti traikkuun, mutta poni ei sitten mennytkään... ( poni on siis aina ennen mennyt traikkuun kuin unelma). N. 15min mietiskelyn jälkeen poni sitten päätti, että hyvä on ja tuli kauraämpärin avustuksella traikkuun. Pääsimme matkaan ;).
Valkku meni hyvin, vaikkakin vähän rauhaton onkin sieltä suusta. Tunnilla tuli 1 pudotus, mutta muuten meni siis hyvin ;).
Kun olimme taas lastaamassa ponia, se päättii taas ettei voi mennä trainkuun. Onneksi jonkin ajan kuluttua Katin äiti toi meille ystävällisesti kauraa ja kun poni huomasi ne, se melkeenpä juoksi traikkuun... No, nyt pitää kaivaa tuo oma traikku pois lumen alta ja alkaa treeneta lastaamista olleen urakalla :).
Sitten ajattelin tehdä teille tämmöisen erikoispostauksen, joka amandallakin oli, ku on tylsää ;) :

A. Ariel, ihan super ihana poni ! Se oli mulla vuoden yp/ ratsutuksessa ja kehittyi ihan mielettömästi. Ariel oli welsh b tamma ja oli vaan niin ihana ! On kyllä kova ikävä sitä <3. Kisasin sillä parhaimmillaan heB ja 80cm ja täytti siis vasta 5v.
B. Bessi, entinen yp poni, joka on toosi rakas<3. Bessi kerkes olla meillä 6 vuotta ja parhaimmillaan kisailtiin 70-80cm ja heB. Melkeen joka kisoissa sijoituttiin ja ruusukkeita kertyi ihan kivasti :D Nyt Bessi on yp toisella tytöllä, Lauralla ja Bessi asuu nyt vielä jonkin aikaa meillä ns. tallipaikalla :).
C. Cina, mun eka oma poni ja on vieläkin meillä <3. Se on niin rakas ja on ollu meillä 8 vuotta. Voitte lukee siitä lisää kohdasta Cina.
D.Donna, mun entinen yp poni, jolla tuli aika nopeesti jännevamma, joten kerettiin käydä 2 kisat. Oli tosi kiva poni, welsh risteytys :-).
E. Eskardon, hyvä hevostarvikemerkki :).
F. Felix, meillä hoidossa oleva miniatyyriruuna :). Ihanan luontonen ja superkiltti :).
G. Gnejs, yks ihanimmista shettiksistä, jonka tiiän ! ( ihanin on tietty cina ). Se on superhyvä hyppääjä ja oltiin shettisten SM kisoissakin menestyneesti estepuolella vuona 2011. Harmittaa ku oon kasvanu shettiskoosta ulos ...
H. Hertta, meidän pikku kisuliini. Se on amerikan curly, mutta sen korvat ei oo taipunu silleen taaksepäin, niin ei sovi näyttelyihin, joten tuli meille tallikissaksi. Voitte lukea lisää kohdasta kisut ;).
I. Ichas lilla my (?), oli kans tosi kiva shettis ja ainut shettis, jonka tiiän, joka olis liitokavio. Se pysty lisää sillee ihan kunnolla ja pysty kulkee muodossa. Kisailin sillä koulupuolella 2010 :).
J. Julia, on mun nimi :D
K. Kassu, vuokraponini, lukekaa lisää kohdasta Casperos.
L. Laiskuus, en pidä laiskuudesta ja laiskoista ihmisistä :D
M. Mustanruunikko, wallu on sen värinen :)
N. Nessa, meidän pikku chihuahua :) voitte lukee lisää kohdasta koirat ;)
O. Okseri, mun lempieste :D
P. Paroni, meidän häslä pikku koiruus :)) Voitte lukee lisää kohdasta koirat ;)
Q.  Quzzi, Felixin oikea nimi :))
R. Riku, mun veli.
S. Scaldias Nadja, mun oma ponini ;) lukekaa lisää kohdasta skaldias Nadja ;)
T. Tauno, lempisijainen koulussa ;)
U. Uuppi, supersöpö kisuliini <3<3 Lukekaa lisää kohdasta kisut ;)
V. Valehtelu, vihaan yli kaiken semmoisia ihmisiä, jotka valehtelee .
W. Wallu, meidän 22v lämppäri, lukekaa lisää kohdasta heritage waltter ;)
X. XD, kiva hymiö ;)
Y. Yskä, en tykkää siitä !
Z. Zumba, äiti harrasti joskus :)
Å. Åre(?), joku paikannimi :)
Ä. Äiti, mul on ihan paras äiti ;)
Ö. Ötökkä, niitä on liikaa kesällä !

Mitäs tykkäsitte ??
-Julia

2 kommenttia:

  1. Uhhuh, toisilla on rahaa! Siis sullahan on ihan mielettömästi ratsikamoja:). Itteltäni löytyy tasan kahet ratsihousut, kahet kengät, kypärä ja tietysti hanskoja sekä kaksi raippaa:D.

    Mutta tosin kiva postaus, ja blogi muutenkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No juu niitä on kertynyt tässä vuosien varrella, kun ei nyt ole vähään aikaan tullut mitään suurempaa kasvupyrähdystä, niin samat kamat menee sitten kauemmin. Ollaan myös saatu mun serkuilta kamoja, jotka lopetti ratsastuksen. Että en nyt kyllä sanois että ollaan mikään rikas perhe. Pikemminkin ollaan rahapulassa, kuin että meillä olisi rahaa ostaa joka kuukausi jotain uusia heppakamoja tai jotain merkkivatteita, kuten kingslandia, niinkuin monella muulla heppatytön perheellä, joilla on sitten enemmän rahaa ja jotka voivat ostella esim. juuri sitä kingslandia joka kuukausi. No, mutta onhan se kiva, jos jonkun mielestä minulla on paljon heppakamoja :D. Ja Kiitos ! :)

      Poista