sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Estevalkku :D + Kaikkee..

Ekaks pitää iloita siitä, että mul on jo 13 ukijaa :D
Sit kerron tästä päivästä :
Heti aamulla aamujuttujeni jälkeen, menin äidin kanssa tallille ja siivosimme boxit, kannoimme vedet ja harjasimme käytävän huolellisesti + laitoin pellavaliman turpoamaan.
Sitten suunta kohti Kassua ja tällä kertaa kävimme kävelyttämässä sitä tiellä edestakas. Tuli vaan pari säpsyä ja 1 pienen pieni pukki :D. Eipä siinä muuta, joten lähettiin siitä sitten suoraan kauppaan ja ostettiin ruokaa ja virpojille suklaamunia yms.
Kun pääsimme kotiin, virpojia tulikin jo ja sitten ne virpo ja me annettiin suklaamunat ja sitten käytiin vielä kattelemassa pikkuponeja :).
Sitten lähdettiin Minä & Nadja, Äiti & Wallu ja Kamu & Kamun ( ehkä tueva ) vuokraaja  lähettiin maastoon ja mentiin reipas, noin 1h kestävä maastolenkki.
Sitten tultiin sisälle syömään ja sit lähin roudaa Keksin kamat autoon ja hain keksin sisälle, harjasin sen ja sit talutin Keksin meidän tienristeykseen, jossa äiti odotti traikun kanssa ja siitä sitten matka kohti laakspohjaa ja estevalkkua.
Sitten oli estevalkku ( en jaksa kertoa et mitä tehtiin :D ), joka meni toosi hyvin. Keksi oli tosi hyvin avuilla ja se ei kieltäny tai tiputtanu kertaakaan :))). Poni oli alusta asti tosi kiva ja jäi niin hyvä mieli !
Estevalkun jälkeen kävelytettiin Julian kanssa ponejamme kentällä n.20min ja juteltiin kaikenlaista :D.
Sit pitikin jo lähteä kotiin ja kotona, kun annettiin iltaruoat, leikkasin sen harjan lyhyemmäksi :).
Eipä tässä muuta, en nyt jaksanu yhtään kirjoittaa hyvin,sorii ::D
Huuomiseen ! ;)
Tässä viel pari kuvaa, jotka Marjut otti :







4 kommenttia:

  1. Etsittekö vuokraajaa muille hevosillenne?

    VastaaPoista
  2. Tai se riippuu minkä kokoinen olet ? Jos olet alle 30kg, niin silloin ehkä voin kysyä, jos haluaisit tulla kokeilemaan cinaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. valitettavasti olen yli 40kg :( mut ponit on kyl parhaita!! :D

      Poista