torstai 21. maaliskuuta 2013

Estetunti + Wallulla kentällä ;)

Joku kysy, et tuunko 31 pv estekisoihin ja kenellä tuun, mut tää mun kone on niin tyhmä, että en pysty vastaamaan teidän kommentteihinne, joten laitan ne vastaukset aina tähän postaukseen ;)
Ja siis juu olen tulossa ja tuun Keksillä ja meen 80cm ;).
Eli tänään siivosin boxit ja kannoin vedet jo aamulla ennen koulua ( ku koulu alkaa alkaa vasta 10 :) ).
Iltapäivällä hain Bessin talliin ja annoin heinää ja sitten YRITIN ottaa Valtterinkin ( koska Vallu ja Bessi siis  tarhataan kentällä, nii ne pitää ottaa aina talliin jos haluaa mennä kentällä :D ), mutta Waltteripa oli sitä mieltä, että ei me mihinkää talliin olla lähössä ja juoksi mua pakoon 15min kentällä ( haha, huvittavaa :D ).
Lopulta sain sen kiinni ja vein talliin ja heitin heiniä nokan eteen :). Sitten hain Nadjan ja laitoin sen kuntoon ja sitten Anu jo olikin laittamassa kentälle esteitä valmiiksi :). Menin aika pitkät alkukäynnit ja ravit ja sitten ruettiin tulee kaheksikkoo et siin keskellä oli puomi, joka aina ylitettiin ja puomin päällä suoristettiin.
Sitten tultiin sillai et toisen kerran puomi laukassa, toisen kerran ravissa ja sit sama juttu toiseen suuntaan :).
Sen jälkeen ruettiin tulemaan semmosta 3 esteen in-an-out ( ? ) sarjaa. Ensin eka este oli ristikko ja sitten muut puomeja ja sitten niitä vähitellen nostettiin. Sitte tultii semmosta 2 esteen in-an-out (?) sarjaa, sillee et ekana oli ristikko ja tokana oli leveä okseri ja tultiin sitä pari kertaa :))).
Sitten tultiin ihan normaalia 3 esteen pitusta rataa. Sen jälkeen mentiin se sama rata sillee tosi tiukoilla kurveilla. Sitte lopuks vaa loppuravit ja käynnit. Tunti meni tosi hyvin ja se 3 esteen sarjan hyppiminen oli kivaa :D.
Vein Nadjan talliin ja otin kamat pois ja loimitin ja sit harjasin Wallun ja laitoin sille kamat ja menin kentälle kävelee pitkät  alkukäynnit ja ravailemaan alkuravit :). Samaan aikaan kentälle tuli myös Annamari ja Kamu.
Anu oli jättäny kentälle yhen ristikon, joten mentiin sitä pari kertaa samalla ku kevenneltii :D.
Wallu meni tosi nätisti, vaikka oli hypänny viimeks kesällä ja se vähä kuumuu, ku se on nuorempana ollu esteheppa :). ( Wallu siis täyttää tänä vuonna 22v :D )
Sitten otin harjoitusraveja ympyrällä ja kaheksikolla ja muutenkin taivuttelin sitä ja tulin muutaman kerran sen ristikon laukassa molempiin suuntiin ja siitä innostuneena Wallu vetäs pari pukkia :DD Sitten meille tuli tänään 4 isoa paalia heinää traktorilla, nii Wallu keksi siitä provosoituneena ( ei siis oikeesti pelkää mitään traktoreita, autoja, rekkoja, yms... ) aina samassa kulmassa yht äkkiä loikata hirmu loikan sivulle ja toisella kerralla se lähti peruuttelemaan ravista ja kolmas kerta toden sanoi ja päästiin siitä kulmasta ilman sen kummempia säpsyilyjä :D. Sitten loppuravit ja loppukäynnit.
Kun lähdimme käpöttelemään tallia kohti, Wallu keksi vielä vetää u-käännöksen " uusien ja ihmeellisten" heinäpaalien kohdalla :D ( Se on niin hassu vanhus :D Siitä ei kyllä uskoisi, että on jo niin vanha ku energiaa riittäis vaikka muille jakaa :D )
Eipä tässä nyt muuta, joten,
Huomiseen !

-Julia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti