torstai 11. huhtikuuta 2013

Anun tunti Nadjalla ;)

Niinkuin otsikostakin saattaa pystyä päättelemään, mulla ja Nadjalla oli tänään Anun koulutunti. Mentiin paljon kaikenlaisia väistöjuttuja, avoja, sulkuja ja kulmien ratsastamista.  Poni oli tänään tosi hyvällä päällä ja tuli tosi monta hyvää pätkää harjoitusravia, parin väistöaskeleen jälkeen että vot :D. Mutta sitten taas  etupää oli tänään vähän kevyenpuoleinen :D Pari kertaa, kun tuli joku vähän vaikeampi asia Nadjalle, nii poni veti siitä herneen nenään ja yritti vähän keulia, mutta se on yleensä semmoista "minikeulintaa", ettei siellä selässä ole mitään hätää :).
Sitten Milla & Cina ja Heta & Bessi tulivat äitin tunnille ja mä tulin osittain siihen Keksin kanssa mukaan olman satulaa ja osittain tykiteltiin menemään meijän hiekkatiellä, joka on alkupäästä jo kokonaan sula :).
Sitten seuraavista kisoista mihin osallistutaan :) :
 4.5, Keksillä Powercup luokkaan eli HeC Lor:n järjestämät Koulukisat :).
Myös 4.5, L-uran koulukisat HeC Wallulla :D Pitkästä aikaa :D Wallun kanssa ei siis ole tarkoitus mitään kisaamisia alkaa harrastaa, ku sehän on jo nuorena poikana toiminu ravurina ja esteratsuna ( 90cm asti, mutta sitten selkä kipeyty ja muutti meille "eläkepäiville" n. 7 vuotta sitten), joten ihan leikkimielellä viedään tuonnekkin helppoon luokkaan :).
Sitten 5.5 L-uran estekisat ja meen sinne Keksillä ja Nadjalla ( ekat yhteiset kisat :D) 70-80cm.
Sitten Milla & Cina tulee sitten 20-30cm ja yksi tyttönen Milja menee Cinalla puomiluokan. Sitten myös Bessi ja Laura tulee 30-40cm ja Bessillä tulee myös Heta sen 30-40cm :).
Eipä täs muuta, ku Huomiseen ! :D

-Julia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti