sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Ratsimisiaah ! + Kassun pomput :D

Elikkäs tänään oli koko pv täynnä vaan hevosteluja :).
Aamulla lähdettiin minä & Nadja, Äiti & Wallu ja Kamu ja sen vuokraaja reipas ja aika pitkä maasto.
Lenkki meni hyvin :). Sitten n. klo 13, Milja tuli harjoittelemaan Cinan kanssa puomiharjoituksia, kun kerran menevät toukokuussa puomikisoihin :D. Samaan aikaan menin Keksin kanssa ilman satulaa kaikki askelajit läpi ja taivutteluita + puomeja :).
Sitten syötiin ja vaihdettiin toiset ratsivaatteet ( viruksen takia ) ja lähdettiin kohti Kassua :).
Laitettiin se kuntoon ja mentiin maneesiin kävelemään. Kun tulin ekaa kertaa maneesin yhteen kulmaan ihan löysin ohjin, siinä lotisi joku vesi seinän ulkopuoella ja siitähän sitten Kassu teki täyskäännöksen ja teki koko rata leikkauksen pukitellen koko matkan ja ekat pukit oli semmosii takajalat kohti kattoa pukkeja :D. Siinä sitten sain Kassun kiinni ja mentiin sinne uudestaan ja oltiin menossa ihan nätisti ohi, mutta sitten taas uudestaan täyskäännös ja hirveitä pukkeja ja meinasin melkeen jo tippua uudestaan, mutta sain sen taas kiinni :). Sitten se meni ohi siitä ihan ok, mutta sitten se päätti ihan muuten vaan lähteä täysii ja pukittelemaan ja teki sen vielä kolme kertaa :D. Sitten iihen tuli Suusa ja Heidi ja sitten ponikin rauhoittui ja tein parit ravit ja jotain käyntijuttuja ja sitten ku lähettiin, nii Suusa ja Heidi lähti samaan aikaan ja siitähän alkoi oikea karamba ja koko matkan maneesilta tallille kaikki 3 veti semmosta piaffia ja pientä laukkaa ja kaikenlaisia hyppyjä :D Hahaha... :DD
Olipas mukavaa pitkästä aikaa kokea kunnon rodeot :DD. Oon aika yllättyny et pysyin niissä kyydissä, mutta se taitaa olla Kassun ihanan superpehmeen ja syvälle istuttavan satulankin ansiota :D.
No eipä tässä muuta ku huomiseen ! ;)

-Julia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti