maanantai 15. huhtikuuta 2013

Ratsastusta vaan :)

Tänään oli hissankoe, joka meni ihan päin ....  Toivotaan et saisin ees hyväksytyn siit kokeesta. Siis oikeesti luulin taas osaavani ihan kohtalaisesti, mut ei ... No, mitäs sitä vielä suremaan, kunnes tietää sen oikeen numeron :).
Iltapäivällä heitin hepoille päiväheinät ja menin sisälle vaihtaa vaatteet ja syömään ja pissatin Nessan. Sitten kannoin vedet, laitoin iltapuurot turpoamaan ja siivosin boxit. Sitten toin iltaheinät jo talliin ja sitten hain Nadjan. Harjasin sen läpi, laitoin patjan ja vyön selkään, suitset päähän ja kaivoin esiin saderatsastusloimen, kun tosiaan pihalla satoi ja Nadja ei siitä kamalasti tykkää :D.
Sitten lähdettiin lenkille ja menin meidän hiekkatien edestakas ja ravailtiin ja laukkailtiin reippaasti pitkiä pätkiä. Meni ihan hyvin, mutta välillä piti neidin protestoida tätä vesisadetta heiluttelemalla päätä :D.
Sitten oli tunti ja menin Keksilä, Laura Bessillä ja Kamulla meni sen vuokraaja Elisa. Koska kenttä on tällä hetkellä huonossa mutajää kunnossa, menimme tielle. Tehtiin yhteen kohtaan ns. kenttä meille ja mentiin siinä edestakas ja mentiin ihan normijuttuja eli siirtymisiä, sisääntuloja väistöjä, avoja yms. ja lopussa menin Keksin kaa täysii pari kertaa yhen ylämäen. Lopuksi sitten vielä menin Bessin selkään ja karautin silläkin menemään pari kertaa oikeen kunnolla ja vitsi ku se on nopea ! 122cm poni menee triplasti kovempaa kun 155cm Kamu :DD. 
Sitten tänään meille tuli vihdoin tilaus joka tilattiin kuukausi sitten, kauluksellinen Fleeceloimi Nadjalle ja vuorellinen sadeloimi Nadjalle :).
Sitten vielä pari kuvaa tält päivält :



Sitten viel se Nadjan tähti ;) Huonolaatunen kuva, sorii ...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti