lauantai 20. huhtikuuta 2013

Auringonpaiste ;)

Tänään oli ihan superihana keli ja nähtiin maastolenkillä jo ekat sinivuokot ja nokkosperhonen, ihanaa :))
Aamupäivällä lähettiin peräkärryn kanssa liikenteeseen. Ekaks käytiin ratsastamassa Kassu ja mentiin eilen jo ekat laukat ja tänään mentiin jo 4 pitkää sivua laukkaa. Ens viikolla aletaan sitten mennä harjoitusravia :D.
Kassulta lähdettiin Saukkolassa sijaitsevaan maatalousliikkeeseen ( en muista nimee) ja otettiin sieltä mukaan 500kg:n pellettipaalin ja heppojen ruokia ( eli racing senior, racing pony ja black horse kivennäisiä) ja sit tultiin kotiin. n. klo 12 aikaan tuli iskän työkaverin vaimo kävelemään talutukseen Kamulla. Sitten Milja tuli Cinalla  harjoittelemaan puomeja, ku 2 viikon päästä mennään puomiluokkaan ;).
n. kolmen aikaan Laura ja Elisa tulivat ja lähettiin maastoon. Äiti meni Wallulla, Mä Nadjalla, Laura Bessillä ja Elisa Kamulla. Mentiin semmonen ihan peruspitkä lenkki ja meni hyvin. Wallu oli taas sillä päällä et kaikki on jännää ja puorähti 180 astetta varmaan kolme kertaa :D. Onhan se hyvä että vanhalla herralla riittää vielä energiaa :D.
Iltapäivällä käytiin vielä taluttelemassa Felixiä ja Keksiä.Nyt äiti lähti kaverilleen ja mä hoidan sitte iltatallin :).
Keskiviikkona muute mennää riitin kentälle vähän hyppelemään ;).
eipä varmaa muuta, kirjottelen taas varmaa huomenna.

-Julia



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti