torstai 4. huhtikuuta 2013

Tunti + Muuta :)

Tänään oli Nadjan kanssa Anun tunti ja ei tällä kertaa hypätty, ku kenttä ei ollu parhaassa kunnossa. Menstiin aluks käynnit ja keventelyt ja sitten ruettiin tekemään avoja ja suoristuksia molempiin suuntiin käynnissä ja ravissa.
Sitten tehtiin asetuksien vaihtoja sisään ja ulos, käynnissä ja ravissa ja molempiin suuntiin. Nadjalle oli selkeästi vaikeampaa taivuttaa oikeaalle, joten sillä on varmaan vähän jotain jumia vasemmalla puolella, jota nyt sitten jumppaamalla koitetaan vetreyttää :). Asetuksetkin paranivat lopussa oikeaankin kierrokseen, kun poni vertyi.
Sitten tultiin semmosta kulmajuttua, et piti tulla mahd suoraan kulmaan ja poistua sieltä suorana ja sitä tehtiin taas molempiin suuntiin käynnissä ja ravissa.
Sitten ruettiin tulemaan 2 puomia ( aika kaukana toisistaan ) peräkkäin ravissa, niin että puomien välissä tuli pysähdys. Sitten  tultiin eka puomi laukassa ja pysähdys ja sitten ravissa toinen puomi. Sen jälkeen laukassa molemmat ja vaihdeltiin askelpituuksia puomien välissä. Normaalissa laukassa n. 7 askelta ja sitten tultiin vähän reilummin 5 askeleella ja yms. Ja samat jutut molempiin suuntiin :D.
Sitten vaan loppuravit ja käynnit.
Tunnin aikana meidän naapuri hieroi Wallun läpi, kun sillä on ollut taas selkä vähän jumissa ( heppa on siis 22v).
Illalla vielä mentiin isoisän synttäreille ( nam,nam).
Huomenna koitetaan liikutella kaikki hepat, koska lauantaina ei keretä, kun mennään Tampereen hevosmessuille ja ollaan siellä koko päivä, joten silloin ei pysty liikutella ketään.
Lähetään bussilla L-uralaisten kanssa :).
Eipä tässä muuta, joten kirjoittelen taas joku pv ;)
-Julia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti