tiistai 9. huhtikuuta 2013

Ratsimista+Ohjasajoa :D

Elikkäs kerron nyt eka eilisestä :
Kun tulin koulusta, siivosin boxit ja tein muut tallihommat ja sitten hain Nadjan suitset ja laitoin ne päähän ( menin siis ilman satulaa :D) ja hyppäsin kyytiin. Menin tossa meidän tiellä edestakas ja mentii mahdollisimman pitkiä ja reippaita laukkapatkiä, jotta saataisiin höyryjä pihalle ponilta :D.
Sitten Naapurin tyttö tuli ponillaan pienelle tunnille ja lopuksi se meni vähän cinalla ja mä läpiratsastin sitä sen ponia Rebekkaa, joka on siis shettis ja siitä on kyllä ikuisuus ku oon viimeks menny shettiksellä, mutta se on yhtä kivaa ku muistinki :D.
Sitten vielä menin tunnille Keksillä, ilman satulaa ja tunti meni ihan hyvin ja sinne tuli Laura & Bessi ja Kamu ja sen vuokraaja kanssa.
Kyllä huomaa jaloista, että on menny 2h ilman satulaa ja edellisenä päivänä koittanu roikkuu pukkirodeoponin kyydissä :D
Sitten tänään käytiin Minä & Keksi ja Felix narussa ja Äiti & Wallu aika reippaassa maastossa, jossa oli paljon ylä- ja alamäkiä ja hyvin meni :).
Sitten illalla äiti juoksutti Nadjaa apuohjien kera ja mä ohjasajoin cinaa pitkästä aikaa ja meni toosi hyvin. Cinttu oli tosi kuulolla ja mentiin siis ihan normijuttuja, mitä radoillaki tehään eli pysähdyksiä, peruutuksia, siirtymisiä, yms...
Eipäs täs nyt sit muuta ku Huomiseen ! :D

-Julia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti