maanantai 22. huhtikuuta 2013

Videot ! ;)

No joo, nyt kerron sitten päivän tapahtumista :
Päivällä koulussa oli 8 luokkalaisille joku ihmeen mopojuttu, et meni niinku 3h siihen. Se vaan selitti liikennevahingoista mopoilla ja miten niitten kaa liikutaan liikenteessä yms.
Iltapäivällä ku tultiin kotiin, huomasin et ovi on lukossa ja olin ottamassa normaaliin tapaan avainta semmosen kenkäharjan alta, mutta se ei ollutkaan siellä. Äiti oli ottanu sen omiin avaimiinsa, ku oli meinannu tippua rappusien välistä aamulla. No eipä siinä mitään, odotellaan 45min äitii, et se tulee töistä :D.
Sit lähettiin minä ja Keksi & Äiti ja Wallu kevyelle maastolle. äiti ja Wallu ravaili tiellä edestakas ja meki oteltiin vähän raveja :).
Sen jälkeen Pikku-tyttö naapurista tuli mun tunnille shettiksellään, Rebekalla.
Mentiin pari kertaa se rata läpi, mitä ovat menossa Cinan kanssa kisaamaan parin viikon päästä ja lopuksi menin vielä sillä shettiksellä harjoitusravia ja laukkaa molempiin suuntiin.
Sitten tulin vielä illalla koulutunnille Nadjalla ja samalle tunnille tuli Annamari & Kamu ja Laura & Bessi. Mentiin ensin paljon keventelyitä molempiin suuntiin, sitten ruettiin ottamaan harjoitusravi-pysähdys-perutus-harjoitusravi siirtymisiä. Toiseen suuntan otettiin pelkkiä pysähdysharjoituksia harjoitusravista.
Sit otettiin lisäyksiä ja sit vielä laukkoja molempiin suuntiin. Tunti meni tosi hyvin ja Nadja oli tänäänkin tosi hyvällä päällä. Sille on kai loksahtanut päähän se miten harjoitusravissa ja laukassa mennään nätisti muodossa :) Ihanaa että työ tuottaa tulosta :D
Huomenna siis maastoon ja keskiviikkona hyppytunti :D
Tässä vielä ne videot mitkä lupasin, mutta ovat superhuonolaatuisia, sori :D Äiti kuvaa paremmalla kameralla sit sen estetunnin ke ;)




-Julia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti