sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Hepostelua :) + Jumalanpalvelus...

Tänään aamupäivällä klo 10, oli jumalanpalvelus, joka siis liittyi rippikouluun. Ihanaa oli kuunnella 1,5h jeesus, jumala juttuja (y)... Noh mutta sieltä selvittiin ja mentiin Abc:n hesburgeriin syömään hampparit ja otettiin jälkkäriks vielä pehmispyörteet :P. Sitten mentiin siihen johonki "krääsä" kauppaan ja ostettiin sieltä isomummollemme synttärilahja :).
Sitten ajeltiin kotiin ja vaihettiin vaatteet ja lähdettiin minä & Nadja ja Äiti & Wallu aika pitkälle ja reippaalle maastolenkille, joka meni hyvin. Reitillä oli taas paljon ylä- ja alamäkiä, jotka tekevät polleille hyvää :). Alussa ja lopussa rämmittiin vielä pellolla ja metsässä hankitreeniä.
Sitten lähdettiin minä & Keksi ja Äiti otti Cinan ja Felixin reippaalle maastolle ja juoksin keksin ja jomman kumman ponin kanssa edestakas tiellä. Kierrettiin aika normipituinen lenkki ( 1h ) ja Cinalla ja Felixillä riitti kyllä energiaa :D. En tajuu miten Felixkin (85cm) voi päästä yhtä kovaa kiitolaukkaa ku Keksi, eikä Keksi oo mikään hidas poni :D.
Sen jälkeen pökästiin Kassun luokse ja menin maneesissa alkukäynnit ja 5 kierrosta ravia molempiin suuntiin ja sitten siellä alko hyppäri, joten lähin Heidin kanssa maastoon kävelylle. Maneesissa ja maastossa menomatka meni tosi hyvin, mutta sitten kotiinpäin piti heittää aina alamäessä jättipukit :D. Fiksu poni, ku heittää pukin aina alamäessä, nii saa varmasti ison pukin aikaseksi :D. Sit jäätiin kattoo äitin kaa se hyppäri.
Illalla vaan iltatalli ja nyt kirjottelen tätä postausta :D
Me muuten leikattiin semmosen muotin avulla Nadjan pyllyyn semmonen tähti :D Siitä tuli ihanan samettinen :D Huomenna on koulutunti ja meen varmaa Keksillä, mut en oo viel varma, Huomiseen !

-Julia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti